sizce mevcut iktidar ekonomiyi düzeltebilir mi ?

iyi bir ekonomi bakanı gelirse bir ihtimal düzeltir akpli asla değilim ama ülkenin kötüye gitmesini de istemem
Ekonomi bakanı diye bir şey yok ekonomi kuklası var. Ekonomin düzelmesi için devlet yapısının tamamen değişmesi lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

FaOHezdXoAAMQtR
ekran-goruntusu-2022-11-27-113830.jpg

keşke biraz objektif yorumlasan
Özel hastane artmış işte 😂

FaOHezdXoAAMQtR
ekran-goruntusu-2022-11-27-113830.jpg

keşke biraz objektif yorumlasan

Ekonomi bakanı diye bir şey yok ekonomi kuklası var. Ekonomin düzelmesi için devlet yapısının tamamen değişmesi lazım

doğrusu buymuş sanırım yanlış bilgi verdiysem özür dilerim
79fd23bc-7144-42a3-acc8-0aacb090042a-1-mid.jpg

şu akapapelerin kafa basmıyor mu yaw düzelse 20 senede düzelirdi 2013 ten sonra hergün kötüye gitti.

Vatandaşlarımız ücretsiz sağlık hizmetine erişebilme olanakları daha kolaylaştı nasıl ekonomiye katkısı olmuyor
mesela birgün tank paleti lazım olucak tr de fabrikası özelleştirildi dışardan alıcaksın adam sana pahalıya satıcak eğer üretim yapan sen olursan satan da sen olursan ekonomik kalkınma yaşarsın ama üretmeden sadece aldığın vergilerle tüketim yaparsan halkı ezmekten başka bir şey yapamazsın

arkadaşlar ben konuyu bırakıyorum değerli vaktimi kendimi geliştirerek harcamak daha makul geliyor kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın umarım birgün ülkemiz düze çıkacak

Ya

Soğancılara ne anlatırsın onlara kalsa ölmüşüz biz

Eskiden biz varlık içindeydik öyleki tuvaletlerimiz bile altın varaklıydı! altımızda arabaların haddi hesabı yoktu öyleki gidecek yol yerine tarlalardan giderdik.

salçalı ekmek yer yağlı ekmekle yeter dediler bize

şimdi...
harbi haklısınız gören sancak eskiden herkezin lamborghnisi vardı şimdi afrika standartlarına gelmişiz sanki

arkadaşlar ben konuyu bırakıyorum değerli vaktimi kendimi geliştirerek harcamak daha makul geliyor kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın umarım birgün ülkemiz düze çıkacak
cevap veremeyenler böyle oluyo zaten genellikle

Ya

Soğancılara ne anlatırsın onlara kalsa ölmüşüz biz

Eskiden biz varlık içindeydik öyleki tuvaletlerimiz bile altın varaklıydı! altımızda arabaların haddi hesabı yoktu öyleki gidecek yol yerine tarlalardan giderdik.

salçalı ekmek yer yağlı ekmekle yeter dediler bize

şimdi...
yolları herkes yapıyor önemli olan kaça yaptığın 1 fiyatına yapmak yerine 5 fiyatına yaparsan o yol ne işe yarayacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,685
Üyeler
185,148
Son üye
mssnobody
Geri