MuratTheFounderOfGariban
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 12,250
Mitsubishi gibi japon malları genelde sağlam olurlar. Mazdaların 323 93 modelleri bile yok satıyor şuan. Ben olsam alırdım fiyatı uygunsa
Artvin'de mi oturuyorsun hocam?
Hocam motordan kazanıyolarMitsubishi gibi japon malları genelde sağlam olurlar. Mazdaların 323 93 modelleri bile yok satıyor şuan. Ben olsam alırdım fiyatı uygunsa
Hayırlı olsun . Kaç motor var modeli falan ne?
Baklavasından benim için d3 2 3 tane ye![]()
Artvin'de mi oturuyorsun hocam?
Çekik gözlüler işi biliyor. 98 model yüklü Supra'nın ezemeyeceği araba yokMitsubishi gibi japon malları genelde sağlam olurlar. Mazdaların 323 93 modelleri bile yok satıyor şuan. Ben olsam alırdım fiyatı uygunsa
Hocam motordan kazanıyolar
Yoksa çok dandik japon motorlar var 323ler de güzel motor var ondan .
Bir tanesine arkadan önden vurdular arka tarafta bagaj arka koltuktaydı önden de tampon far falan gitmişti araba çatır çatır çalışıyordu tabi hurda oldu gene
Suzuki mitsubishi mazda honda toyotasuzukinin ve mitsubishinin motorları gerçekten iyi eğer düzgün kullanılırsa. İşte biz ilk pajero alacaktık ama çok büyük araç vazgeçtik o yüzden, birde aracın motorunu elden geçirdik falan dediler şüphelendik bir.
plaka gözüküyor ama canın sağolsun.
plaka gözüküyor ama canın sağolsun.
Alıntıyı görüntüle
He inanmazlar falan
1.6 toyota auris bu kiralama şitketinde km düşürüyolar tabi şuan 1 milyon km falan vardır ve bir kere motor yapılmış.
Kiralık olduğu için berbat kullanıyolar harici bir sorunu yok