Sizce nasıl yorumlarmısınız

Reaksiyon skoru
2
yorumlarınız çok önemli kötüyse kötü diyin lütfen

Ekler

• IMG_4870.webp
    IMG_4870.webp
    171.5 KB · Hit: 31
Geçenki gaming gecesinde ssdsi ve rami daha kötü halde aynı sistem 58di. Yani ona göre iyi bence. Zaten geçenki gaming gecesi rezaletti.

Ama genel olarak sorarsan windforce zaten sevilmeyen bir seri bir de minimal sistem (boyut olarak) kurmuyorsan sff ekran kartı almanın mantığı yok. 7500x3d hakkında da çok bilgi sahibi değilim yeni bir işlemci. Anakart ise çok giriş seviye kalıyor sistemin geneline göre.

Geçenki gaming gecesinde ssdsi ve rami daha kötü halde aynı sistem 58di. Yani ona göre iyi bence. Zaten geçenki gaming gecesi rezaletti.

Ama genel olarak sorarsan windforce zaten sevilmeyen bir seri bir de minimal sistem (boyut olarak) kurmuyorsan sff ekran kartı almanın mantığı yok. 7500x3d hakkında da çok bilgi sahibi değilim yeni bir işlemci. Anakart ise çok giriş seviye kalıyor sistemin geneline göre.
Sen ne önerirsin hocam bu giyat bandına
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüleYerinde olsam almazdım sistemi
Ne alırdın hocam yerimde olsaydın peki

Son düzenleme:

Son trt muhabbetinden sonra tüm sistem işleri pert olduğu için gaming gecesi kovalardım ben adam akıllı sistem yok şuan 5070 sistemler indirimsiz 55K falan

Son trt muhabbetinden sonra tüm sistem işleri pert olduğu için gaming gecesi kovalardım ben adam akıllı sistem yok şuan 5070 sistemler indirimsiz 55K falan
Çok kafam ksrışık hocam ne yaosam bilemiyorum yardımcı ol bana parasıda önemli değil 60 k ya bilgisayar alıp kaçmak istiyorum

benim acelem olsaydı düşünmez bunu alırdım. Acelem yoksa 28 kasıma kadar beklerdim. 11.11 geçti ama black friday 26 kasımda başlıyor belki o zaman bir şeyler indirime girer. Risk mi risk tabi belki fiyatlar daha da artar ama acelem yoksa önemli olmaz.

Arkadaşa da sistem topluyorum düşük bütçeli indirime girdikçe parça önerip sipariş ettiriyorum. İşlemci, ram, ekran kartı bunlar bir türlü parça olarak indirime girmiyor. 7500f 11 kasımdan önce 5300-5400 görürdü 11 kasımdan sonra 5700ün altına inmedi. Ramler zaten kıtlıktan artıyor. 5060ti 16gb fiyatları sabit 23-24, 5070ler arada bir düşüyor. Kısaca ya 26 kasımda hazır sistemlerde kullanmak üzere stokları hızlı eritmek istemiyorlar ya da nasıl olsa fiyatlar artacak diye indirime sokmuyorlar. Eğer hazır sistem için stok olsun diye indirim yapıp eritmiyorlarsa iyi, 26 kasımda bayağı indirim olur ama diğer türlü 26-28 kasımdan sonra fiyatlar artar.

Çok kafam ksrışık hocam ne yaosam bilemiyorum yardımcı ol bana parasıda önemli değil 60 k ya bilgisayar alıp kaçmak istiyorum
Gaming gecesi bekle 60kya düşen sistemi ana konuya atıp yorum alıp alır kaçarsın pcyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,085
Üyeler
185,026
Son üye
DoublonS35
Geri