Neler Yeni

Sizce Ne Demek ? İstiyor.

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
Selamun Aleyküm İlk Önce

Günaydın Arkadaşlar Şöyle Bir Olayım Var Benim, Ben 25 Yaşındayım Bir Kızdan Hoşlanıyorum Bazen Anlamadım Yerler Oluyor Kıza Ben Daha Önce ' den Açıldım Lakin Bir Yanıt Alamamıştım. Bu Konularda " Odunum " Anlamıyorum.. Çok Uzatım Konuyu;

Bazen Konuşunca " Ne Zaman Evleniyoruz? " Gibi Cümleler Kullaniyor.. Bazen Olur Olmaz Trip Atıyor Bana Bazen Kıskanıyor V.B Şeyler Yaşıyorum..

Bu Kız Benden Hoşlanıyorda Belli Etmemeye Çalışıyor Yoksa Arkadaş Gözü İle Mı? Bakıyor Bana..

Not : Konuştuğum Kız 4 - 5 Senelik Var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Servet Duran
Öncelikle Ne Zaman Evleniyoruz Gibi Cümleler Normal Arkadaşlıklarda Pek Kurulmaz. Eğer Çok Samimi İseniz Yada Çok Yakın Arkadaşsanız Böyle Cümleler Kullanılabiliyor Örneğin Canım , Bebeğim, Hayatım Gibi Ama Eğer Böyle Bir Arkadaşlık Yoksa Kız Sana Karşı Birşeyler Hissediyo Olabilir. Sonuçta Çocuk Değilsiniz 25 Yaşlar Genelde Olgun Düşünme Çağlarıdır.

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle Ne Zaman Evleniyoruz Gibi Cümleler Normal Arkadaşlıklarda Pek Kurulmaz. Eğer Çok Samimi İseniz Yada Çok Yakın Arkadaşsanız Böyle Cümleler Kullanılabiliyor Örneğin Canım , Bebeğim, Hayatım Gibi Ama Eğer Böyle Bir Arkadaşlık Yoksa Kız Sana Karşı Birşeyler Hissediyo Olabilir. Sonuçta Çocuk Değilsiniz 25 Yaşlar Genelde Olgun Düşünme Çağlarıdır.
Ağa Bu Konuları Hiç Bilmiyorum Harbi Odunum Bu Konular'da Hatta 2 Gün Önce Bir Resim Attım Sosyal Platformlarda Kız Beni Soru Yağmuruna Tuttu..

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
1-Bu muhabbetler ne zamandır var ?
2-Bu tür cümleler kurarken mimikleri nasıl ?
3-Anime gözlü mü ? (Çok önemli bir detay)
4- 4-5 senedir sürekli mi konuşuyorsunuz ?
5-Erkek arkadaş çevresi kalabalık mı ?
6-Gözleri yüzünün 1/4 oranı kadar mı yoksa yakın mı ?
7-Diğer arkadaşlarına karşı böylemi ?
8-İlk tanıştığınızda sana nasıl davrandı ?
9-Gözleri ne renk ?
10-Arkadaşlık seviyesine göre o cümleleri dalga amaçlı kullanabilir, Arladaşlık ve flörtlük oranına ne derecede yakın ?
Derece;

Arkadaş 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 Flört

Bunların hepsine cevap veremiyosan bırak kızı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Servet Duran
Ağa Bu Konuları Hiç Bilmiyorum Harbi Odunum Bu Konular'da Hatta 2 Gün Önce Bir Resim Attım Sosyal Platformlarda Kız Beni Soru Yağmuruna Tuttu..
Dediğim Gibi Böyle Cümleler Normal Cümle Değil Muhtemelen Gönderme Yapıyor. Peki Kız Senden Hoşlanıyormu Bilgin Varmı Bu Konuda eğer hoşlanmıyorsa kızı etkilemeye bak
Mesaj otomatik birleştirildi:

9-Gözleri ne renk ?
10-Arkadaşlık seviyesine göre o cümleleri dalga amaçlı kullanabilir, Arladaşlık ve flörtlük oranına ne derecede yakın ?
Derece;

Bazılarında Haklısın Evet Ama Bırak Diyince Olmuyor. Benim Sevdiğim Var Ancak Daha Tanışmadık, Tanışamıyoruzda DM Fln Bakmıyor. Ama Unutamıyorum İşte Yapacak bir şey Yok

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
9-Gözleri ne renk ?
Derece;

1. Bu Muhabbet Ben Kıza Hoşlandımı Söylediğim Zaman 1 Hafta Sonra Başladı..
2. Utandım İçin Mimiklere Bakamadım 😁😂
3. Anime Gözü Ne? Kardeşim Ya
4. Evet 5 Senedir
5. Hayır Pek Fazla Değil.
6. Pek Anlamadım Bu Sorunu O Yüzden Pas
7. Bana Yaptığı Hareketleri Kimseye Yapmadı " Kızlar Hariç "
8. İlk Zamanlar Pek Samimi Değildik Yavaş Yavaş Konuşunca Açıldık.
9. Gözlerin Renki Ne Alaka Kardeşim Ya.

Dediğim Gibi Böyle Cümleler Normal Cümle Değil Muhtemelen Gönderme Yapıyor. Peki Kız Senden Hoşlanıyormu Bilgin Varmı Bu Konuda eğer hoşlanmıyorsa kızı etkilemeye bak

Bazılarında Haklısın Evet Ama Bırak Diyince Olmuyor. Benim Sevdiğim Var Ancak Daha Tanışmadık, Tanışamıyoruzda DM Fln Bakmıyor. Ama Unutamıyorum İşte Yapacak bir şey Yok
Yani Kıskanma Durumları Oluyor Bazen Bazen Trip Attığı'da Oluyor Bana Karşı Ama Diğer Arkadaşlarına Kardeşim Derken Bana Adım İle Sesleniyor..

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Servet Duran
1. Bu Muhabbet Ben Kıza Hoşlandımı Söylediğim Zaman 1 Hafta Sonra Başladı..
2. Utandım İçin Mimiklere Bakamadım 😁😂
3. Anime Gözü Ne? Kardeşim Ya
4. Evet 5 Senedir
5. Hayır Pek Fazla Değil.
6. Pek Anlamadım Bu Sorunu O Yüzden Pas
7. Bana Yaptığı Hareketleri Kimseye Yapmadı " Kızlar Hariç "
8. İlk Zamanlar Pek Samimi Değildik Yavaş Yavaş Konuşunca Açıldık.
9. Gözlerin Renki Ne Alaka Kardeşim Ya.

Yani Kıskanma Durumları Oluyor Bazen Bazen Trip Attığı'da Oluyor Bana Karşı Ama Diğer Arkadaşlarına Kardeşim Derken Bana Adım İle Sesleniyor..
Sana Karşı Duyguları Var Muhtmelen O Yüzden Kızla İyice Yakınlaş Tam Etkile Sonra Cesaretini Topla Açıl (Kızı Kaçırma Zor Bulursun Bu Dönemde)

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
Sana Karşı Duyguları Var Muhtmelen O Yüzden Kızla İyice Yakınlaş Tam Etkile Sonra Cesaretini Topla Açıl (Kızı Kaçırma Zor Bulursun Bu Dönemde)
Kızdan Hoşlandımı Zaten Biliyor Kardeşim Daha Önceden Açıldım..

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Selamun Aleyküm İlk Önce

Günaydın Arkadaşlar Şöyle Bir Olayım Var Benim, Ben 25 Yaşındayım Bir Kızdan Hoşlanıyorum Bazen Anlamadım Yerler Oluyor Kıza Ben Daha Önce ' den Açıldım Lakin Bir Yanıt Alamamıştım. Bu Konularda " Odunum " Anlamıyorum.. Çok Uzatım Konuyu;

Bazen Konuşunca " Ne Zaman Evleniyoruz? " Gibi Cümleler Kullaniyor.. Bazen Olur Olmaz Trip Atıyor Bana Bazen Kıskanıyor V.B Şeyler Yaşıyorum..

Bu Kız Benden Hoşlanıyorda Belli Etmemeye Çalışıyor Yoksa Arkadaş Gözü İle Mı? Bakıyor Bana..

Not : Konuştuğum Kız 4 - 5 Senelik Var.
Abi eger mizah amacli diyosa sen anlarsin zaten ne zaman evleniyoruz fln ama bence seni seviyo ama kafasi karisik ya da senden adim bekliyor

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
Abi eger mizah amacli diyosa sen anlarsin zaten ne zaman evleniyoruz fln ama bence seni seviyo ama kafasi karisik ya da senden adim bekliyor
Benim Kafam Şuan Daha Çok Karışık, Kardeşim Be..

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,375
İsim
Diyarhan
Yakın arkadaşa bende yapıyorum çok doğal bir durum farklı anlam çıkarma. Örn : gelinlik fotosu atıp sana çok yakışır veya baban çok sert görünüşlü seni istemek zor olacak felan diyorum. Makarasına yapılabilecek bir şey He kızı tanımadığım için bilemem ama duygularıda olabilir. Aynı sözleri sende yaz Nabız yokla.

melidoas6

80+ Silver
Yakın arkadaşa bende yapıyorum çok doğal bir durum farklı anlam çıkarma. Örn : gelinlik fotosu atıp sana çok yakışır veya baban çok sert görünüşlü seni istemek zor olacak felan diyorum. Makarasına yapılabilecek bir şey He kızı tanımadığım için bilemem ama duygularıda olabilir. Aynı sözleri sende yaz Nabız yokla.
Yani ben yakın arkadaşıma böyle şeyler yapmıyorum yapsam ne olur tahmin edemiyorum kızın karakterine bağlı olarak değişir bu durum

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,375
İsim
Diyarhan
Yani ben yakın arkadaşıma böyle şeyler yapmıyorum yapsam ne olur tahmin edemiyorum kızın karakterine bağlı olarak değişir bu durum
Tabi tepkisini ölçmen şart ben bunu onla konuşmuştum. Hatta ona çok ileri gittiğimi nasıl anlarım dediğimde '' Bu kadar yeterli'' tepkisini alacağımı belirtti. Hem cinsel hemde fiziksel şakada problem etmiyor samimiyete göre değişir tabikide fazlası cıvıklık olur.

Top Bottom