Sizce ne yapmalıyım?

Hocam bende aynı şeyi hissediyorum sanki bir adım bekliyor benden. İnstagram'dan istek atayım mı sizce?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam konuşmaktan çok da çekinmem fakat konuşacak konu bulamayıp ölüm sessizliğine bürünürüm diye korkuyorum o konuda bir tavsiyeniz var mı

Bu arkadaşlık süreci minimum ne kadar olmalı 1-2 ay yeterli mi?
atabileceğin adımı at durduğun kabahat. zamanında yine okuldan bir kız vardı ben instadan istek attım kız bir ara hesabını dondurdu sonra geri açınca beni engelledi sandım sinirlendim turabi gibi ağır abi laf sokup engelledim bunu niye anlatıyorum kız farklı bir hareket yaparsa onu sana karşı bir uzaklaşma hareketi sanıp benim gibi hata yapma diye ulan şu bendeki gurur yüzünden ne kızları kaybettim

atabileceğin adımı at durduğun kabahat. zamanında yine okuldan bir kız vardı ben instadan istek attım kız bir ara hesabını dondurdu sonra geri açınca beni engelledi sandım sinirlendim turabi gibi ağır abi laf sokup engelledim bunu niye anlatıyorum kız farklı bir hareket yaparsa onu sana karşı bir uzaklaşma hareketi sanıp benim gibi hata yapma diye ulan şu bendeki gurur yüzünden ne kızları kaybettim
Farklı bir hareketten kastınız ne tam olarak? Sizin nick'den de belli oluyor hayattaki şansınız :D

Farklı bir hareketten kastınız ne tam olarak? Sizin nick'den de belli oluyor hayattaki şansınız :D
farklı dediğim şey yani kız mesajına geç bakar görüldü atar falan böylle şeyleri takıp çok uzatmamak. böyle ufak tefek ayrıntıları takanlar hep sorun yaşıyor ilişkisinde

farklı dediğim şey yani kız mesajına geç bakar görüldü atar falan böylle şeyleri takıp çok uzatmamak. böyle ufak tefek ayrıntıları takanlar hep sorun yaşıyor ilişkisinde
tamam hocam cesaretimi toplarsam yarın istek atmayı düşünüyorum bir gelişme olduğunda etiketlesem sizi olur mu?

Hocam direk gidip odun gibi konuşmayın sınıfça bir etkinlik ya da ortam olur orda diyoloğa geçersiniz zaten çok değil 2 3 tane 5 6 cümlelik diyolog kurmanız yeter sonra istek atarsınız
Örnek diyalog sallıyorum belli bir şeye birileri gönüllü olunur ya da belli bir arkadaş grubu arasında bir oyun oynar oradaki muhabbette kızın bir konu hakkındaki fikri hakkında ya da söyledikleri hakkında ona cevap verebilirsin en kolay diyolog böyle olur bende bunu kullanmıştım yani direk sırasının başına gidip merhaba dememiştim o merhaba/nasılsın işi instada

Hocam direk gidip odun gibi konuşmayın sınıfça bir etkinlik ya da ortam olur orda diyoloğa geçersiniz zaten çok değil 2 3 tane 5 6 cümlelik diyolog kurmanız yeter sonra istek atarsınız
Örnek diyalog sallıyorum belli bir şeye birileri gönüllü olunur ya da belli bir arkadaş grubu arasında bir oyun oynar oradaki muhabbette kızın bir konu hakkındaki fikri hakkında ya da söyledikleri hakkında ona cevap verebilirsin en kolay diyolog böyle olur bende bunu kullanmıştım yani direk sırasının başına gidip merhaba dememiştim o merhaba/nasılsın işi instada
Bende zaten instadan yazacağım hocam fakat daha önceden hiç muhabbetimiz olmadı o yüzden tırsıyorum biraz

ve hocam artı olarak öyle muhabbete girebileceğim hiçbir ortam yok baş başa konuşmak zorundayım

ve hocam artı olarak öyle muhabbete girebileceğim hiçbir ortam yok baş başa konuşmak zorundayım
Hocam madem şundan emin olun kızın biriyle ilişkisi var mı onun yakın bi arkadaşına sorun ya da herhangi bir sosyal medya hesabında buna bir delil var mı diye bakın eğer ilişkisi olmadığına emin olursanız yazın instadan

Hocam vaziyet nasıl

Arkadaşlar sınıfta bir kız var, ondan hoşlanmaya başladım fakat arkadaşlığımız yok hiç muhabbetimiz de olmadı. Ara sıra bakışıyoruz bu da beni ister istemez mutlu ediyor. Açılmak istiyorum sizce açılmalı mıyım yoksa hiç tanışmadığım için absürt mü kaçar? Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
yapma

Kız arkadaşı edinme en mantıklı cevap budur ALLAH A EMANET OLUN.

Hocam vaziyet nasıl
hocam karar vermedim henüz durumu izlemeye devam ediyorum. Kızın eski sevgilisi biraz sıkıntılı bir tip bana karşı herhangi bir sorun çıkarabilmesi açısından tırsıyorum. Beni ciddiye alıp sorduğunuz için gerçekten çok teşekkür ederim mutlu ettiniz beni.

Kız arkadaşı edinme en mantıklı cevap budur ALLAH A EMANET OLUN.
Bu zamana kadar hiç olmadı zaten olursa ilk olacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,276
Üyeler
173,951
Son üye
leite22
Geri