Sizce ne yapmalıyım?

hocam karar vermedim henüz durumu izlemeye devam ediyorum. Kızın eski sevgilisi biraz sıkıntılı bir tip bana karşı herhangi bir sorun çıkarabilmesi açısından tırsıyorum. Beni ciddiye alıp sorduğunuz için gerçekten çok teşekkür ederim mutlu ettiniz beni.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu zamana kadar hiç olmadı zaten olursa ilk olacak
Hocam siz kızla konuşana kadar ben manita yapacam az kaldı siz ne durumdasınız

Hocam siz kızla konuşana kadar ben manita yapacam az kaldı siz ne durumdasınız
Hocam arkadaşımla derinlemesine tartıştık. Kızın geçmişini bilmiyordum, arkadaşım bana açıkladı ve bana uygun biri olmadığını gördüm. Çok zor olsa da vazgeçmek zorunda kaldım. Yine de teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Daha hiç bir şey olmamışken hayallere daldım, sonuç hüsran. Siz siz olun sahip olmadığınız şeyler hakkında kesin hayaller kurmayın...

Son düzenleme:
Hocam arkadaşımla derinlemesine tartıştık. Kızın geçmişini bilmiyordum, arkadaşım bana açıkladı ve bana uymadığını gördüm. Çok zor olsa da vazgeçmek zorunda kaldım. Yine de teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Daha hiç bir şey olmamışken hayallere daldım, sonuç hüsran. Siz siz olun sahip olmadığınız şeyler hakkında kesin hayaller kurmayın...
Geçmişini önceden bilmen ne güzel şey..

Geçmişini önceden bilmen ne güzel şey..
Şu an üzülüyorum belki de, fakat ileride daha büyük bir acı da yaşayabilirdim. Bunu hatırlamak üzüntümün çoğunluğunu gideriyor neyse ki.

Geri