Neler Yeni

Sizce ne yapmalıyım ?

Tolgax güneş

80+ Bronze
Arkadaşlar stok sorunları malum devlet vergilendirme getirirse mining biter diye düşünüyorum şuan sistem almak mantıklı mı yoksa beklemekmi mantıklı?

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
yerinde olsam beklerdim ama bende bilemiyorum

Hyper_Dream

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkan KABLAN
İlgilendiği Kategoriler
laptop, mouse, klavye, oyun, masaüstü pv
bence bekle ama yinede sen bilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Doğukan
fiyatlar çok abartı bekleyebilirsin

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Ben şuan PC alacak olsam youtubelarin yayıncıların çıkardıklarına bakarım, bütçemede uygunsa pek içime sinmez ama alırım.
Çünkü doların ne olacağı belli değil stok sorunu ne zaman biter, fiyata ne zaman yansır belli değil.

Bu bahsettiğim sorunlar cozulene kadar pcyi kullanırım, sonra yeni PC alırım elindekini satarım.
Burada benim karım, stok sorunu cozulene kadar PC kullanmam.

Valla içim acıyor o kartlara o fiyatları vermeye o yüzden beklemeyi düşünüyorum 1650 Lili sistem almak istemiyorum.

Tolgax güneş

80+ Bronze
Ben şuan PC alacak olsam youtubelarin yayıncıların çıkardıklarına bakarım, bütçemede uygunsa pek içime sinmez ama alırım.
Çünkü doların ne olacağı belli değil stok sorunu ne zaman biter, fiyata ne zaman yansır belli değil.

Bu bahsettiğim sorunlar cozulene kadar pcyi kullanırım, sonra yeni PC alırım elindekini satarım.
Aslında öyle bir acelesi yok beklemek mantıklı mı diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aldım diyelim çok iyi sistem 1 ay sonra fiyatları düşerse çok üzülürüm.

Top Bottom