Tolgax güneş
80+ Bronze
Arkadaşlar stok sorunları malum devlet vergilendirme getirirse mining biter diye düşünüyorum şuan sistem almak mantıklı mı yoksa beklemekmi mantıklı?
Napcamı şaşırdım ya ikinci elde almak istemiyorum sıfır istiyorumNe söylesek tersi çıkıyor. Bir şey diyemem şahsen.
3070 ti 6500 TL sistem toplansa ne kadar olur sizce ?yerinde olsam beklerdim ama bende bilemiyorum
Miningin bitmesi için %100 falan vergi koymaları lazım xDArkadaşlar stok sorunları malum devlet vergilendirme getirirse mining biter diye düşünüyorum şuan sistem almak mantıklı mı yoksa beklemekmi mantıklı?
Valla içim acıyor o kartlara o fiyatları vermeye o yüzden beklemeyi düşünüyorum 1650 Lili sistem almak istemiyorum.Youtubelarin çıkardığı pcleri almayı düşünüyor musun?
Valla içim acıyor o kartlara o fiyatları vermeye o yüzden beklemeyi düşünüyorum 1650 Lili sistem almak istemiyorum.
Aslında öyle bir acelesi yok beklemek mantıklı mı diye düşünüyorum.Ben şuan PC alacak olsam youtubelarin yayıncıların çıkardıklarına bakarım, bütçemede uygunsa pek içime sinmez ama alırım.
Çünkü doların ne olacağı belli değil stok sorunu ne zaman biter, fiyata ne zaman yansır belli değil.
Bu bahsettiğim sorunlar cozulene kadar pcyi kullanırım, sonra yeni PC alırım elindekini satarım.
Burada benim karım, stok sorunu cozulene kadar PC kullanmam.
Aldım diyelim çok iyi sistem 1 ay sonra fiyatları düşerse çok üzülürüm.Ben şuan PC alacak olsam youtubelarin yayıncıların çıkardıklarına bakarım, bütçemede uygunsa pek içime sinmez ama alırım.
Çünkü doların ne olacağı belli değil stok sorunu ne zaman biter, fiyata ne zaman yansır belli değil.
Bu bahsettiğim sorunlar cozulene kadar pcyi kullanırım, sonra yeni PC alırım elindekini satarım.
Burada benim karım, stok sorunu cozulene kadar PC kullanmam.