Sizce ne yapmalıyım?

adama sormadan etmeden alel acele okuldan mı aldırdılar seni hem adam çırak istemiyor hemde zorla işe gönderiyorlar tuhaf bir durum içindesin knk ne desem bilemedim
ya biliyormusun burda aileminde suçu yok adam aileme diyorki çocuğunun işi hazır onun mesleği belli istediği zaman gelsin demiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her şeye de para gözüyle bakmamak lazım . Çevre kişilik insanlarla iletişim sosyal hayat . Ve bugün kötü ülkenin hali evet ama yıllar sonra bu durum değişebilir o zaman okumadığın için pişman olabilirsin.
ben okulda çok sosyal biri değilim bu çalıştığım 3 aylık sürede abimde oldu arkadaşlarımda oldu iş ortamını hiç birşeye değişmem

Ablan saçmalamış sen ablanın yolundan git
şuan medicalpark da stajlık yapıyor ve hiç memnun değil neden bilmiyorum

ya biliyormusun burda aileminde suçu yok adam aileme diyorki çocuğunun işi hazır onun mesleği belli istediği zaman gelsin demiş

ben okulda çok sosyal biri değilim bu çalıştığım 3 aylık sürede abimde oldu arkadaşlarımda oldu iş ortamını hiç birşeye değişmem

şuan medicalpark da stajlık yapıyor ve hiç memnun değil neden bilmiyorum
Sen hayatından memnun Doktor gördün mü hep şikayet ederler

hocam benim ablam istinye tıp dan mevzun bana diyorki keşke okumasaydım ya diyor bana ercan burgerde daha fazla para veriliyordu diyor :D
Öyle der. Biri gelip dese seneleri geri alacağım gel okuma ercan burgerda çalış. Kaybol burdan der. Bu mantıksız işe girmez :) Memlekette hiçkimse isini beğenmez ama değişmekte istemez. Hep eleştirir. Oku adam ol. Para kazanamazsan bile hayat bakış açın kapalı çarşının dışına çıkar ;) eyvallah.

Bu sene genclerde moda oldu bu acikogretime gecis olayi. Daha kucucuk yasinizdasiniz, okuyun okulunuzu. Ekonomi kotu diye herkes olaya maas babinda bakiyor olabilir fakat sirtini devlete dayamak diye bir seyde var. Onu gectim okul okumak demek sadece is sahibi olmak degildir, vizyon, kultur ve kisiligini de guclendirir.

Bu sene genclerde moda oldu bu acikogretime gecis olayi. Daha kucucuk yasinizdasiniz, okuyun okulunuzu. Ekonomi kotu diye herkes olaya maas babinda bakiyor olabilir fakat sirtini devlete dayamak diye bir seyde var. Onu gectim okul okumak demek sadece is sahibi olmak degildir, vizyon, kultur ve kisiligini de guclendirir.
bizim okuldaki maymunlar arasında biraz zor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,577
Üyeler
184,187
Son üye
CheaterGambler
Geri