Aklımı okudun varya galiba her sene böyle döngü olacakŞu an açmaları bile hata. Yine aynı döngünün içine giriyoruz. Okullar açılacak ve vakalar fırlayacak geri kapatacaklar sonra vakalar düşecek bu döngü hala devam ediyor...
Sınav mınav umurumda değil sağlığımı kaybettikten sonra sınav 1. cisi bile olsam ne yazar.Açılır, açılsın da. Ortaokullar ya da lise 9lar falan açılmasın eğitimimiz sağlıktan önemli değil falan diyorlar ama sınav senesi olduktan sonra öyle bir önemli oluyor ki eğitim. İnşallah vakalar düşer tabi orası ayrı. Ama bu sağlık sistemi yine zortlayacak gibi geliyor inşallah kapanmaz.
ben ölüp gittikten sonra o okula gitmişim gitmemişim kimin umrunda yaniAklımı okudun varya galiba her sene böyle döngü olacak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sınav mınav umurumda değil sağlığımı kaybettikten sonra sınav 1. cisi bile olsam ne yazar.
Harbi ya...ben ölüp gittikten sonra o okula gitmişim gitmemişim kimin umrunda yani
Senin görüşün saygı duyarım.Sınav mınav umurumda değil sağlığımı kaybettikten sonra sınav 1. cisi bile olsam ne yazar.
2pcr testi yaptırırım yine de o aşıyı vurunmamKapanmaz bence bu sefer aşıyı daha aşağı yaşlara indirdiler aşı çıkıpta olmak istemeyenlere haftada 2 pcr testi yapılcakmış. Bu sefer bi tık daha ciddi gibi.