Microsoft
80+ Bronze
Sadice onlar okula gidiyordu zaten yine öyle olsa bariLise sınavına girecek 8leri bir de Lise sonları düşün ilkokulları düşün bence kapanmamalı
Sadice onlar okula gidiyordu zaten yine öyle olsa bariLise sınavına girecek 8leri bir de Lise sonları düşün ilkokulları düşün bence kapanmamalı
Okulda ara vermemeye maske takmak ve bu maskenin terden dolayı saçımı bozup karizmamın çizilmeside ayrı bir olay. Onun dışında bir sorun yok.Ders için sevmesen bile 8 saat okul kıyafetiyle durmak ve ayakta durmak çok kötü bence eve gelince yatağa yatınca dünyadaki en güzel rahatlama geliyor
Eğitim sistemi çöküyor bu sefer. "Eğitimsiz bir toplum yok olmaya mahkûmdur."Bence hibrit eğitime geçilmeli, çünkü şu anki gibi devam ederse ileride bilançosu ağır olabilir vaka ve ölüm sayısı bakımından
Siz ciddi misiniz?Okullar kapanmalı mı ?
Yüz yüze eğitim devam etmeli mi ?
Kaçıncı sınıfsınız ?online derslerde ortalamamı 85 yaptım. okula giderken 65di... okula gitmek herkesde aynı verimliliği vermiyor. sabahın köründe kalkıp kilometrelerce yol çekmek ve suratsız hocaların dersini çekmekten hoşlanmıyorum. KAPANMALI DİYORUM
şuan 12Kaçıncı sınıfsınız ?
Dostum Bende Kapansa Yada İsteyen Gitsin İsteyen Uzaktan Devam Etsin İyi Olur Diyenlerdenim Ama Bütün Notlarım AA Ve BA Seviyesin'De Bendemi 20 Tane Dersten Kaldım Çok Genelleme Yapmışsın.Kapanmasını isteyen bizim sınıftaki gibi online derslere girmeyip 20 tane sorumlulukları olanlar.