Onlar gene rahat etmiyor sen ediyorsun.Okullar kapatılsın hocam? Onlarda rahat eder bizde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Herkesin maddi durumu hergün okula göndermeye kitap aldırmaya yetmiyor hocam.
Onlar gene rahat etmiyor sen ediyorsun.Okullar kapatılsın hocam? Onlarda rahat eder bizde.
yalnız şu da var okulda dersi maskeyle dinliyorsun maskeyle ne kadar verimli olabilir ? evet ne kadar verimli olabilir ki en azından evde maskesizsin en azından canlı ders de 30dk olsa bile maskesizsin ve anlayabilirsinKatılmıyorum buna çünkü en basit örnek şu, canlı dersler 30dk ve okul 40dk. O 10dk küçümsenemez, okulda baya bir fark hissediliyor. Ayrıca herkesin maddi durumu canlı ders işlemeye el vermiyor maalesef.
Hocam en uygun tablet 1500TL. Üstüne kitap parası falan da var. Ama okula gidersek 1500TL vermeye gerek yok, sadece kitap parası veriyoruz. Maddi olarak konuşmak istemedim, sadece canlı ders ve yüz yüze eğitimin arasında ki farkları söylemek istedim.Okullar kapatılsın hocam? Onlarda rahat eder bizde.
40dk ders yapan hocalarda var zaten. Ayrıca güzel hocaların varsa ekstra ders falanda isteyebilirsin.yalnız şu da var okulda dersi maskeyle dinliyorsun maskeyle ne kadar verimli olabilir ? evet ne kadar verimli olabilir ki en azından evde maskesizsin en azından canlı ders de 30dkolsa bile maskesizsin ve anlayabilirsin
Hocam herkesin en az 1 tane teknolojik aleti var evde en kötü annesinin babasının telefonundan girer.Hocam en uygun tablet 1500TL. Üstüne kitap parası falan da var. Ama okula gidersek 1500TL vermeye gerek yok, sadece kitap parası veriyoruz. Maddi olarak konuşmak istemedim, sadece canlı ders ve yüz yüze eğitimin arasında ki farkları söylemek istedim.
Evet. Bütün ders maskeyi çıkar-tak yapmak ile geçiyor o sırada ders bitiyor zaten ljksdfghdsfhgsdklghjlsdfbsyalnız şu da var okulda dersi maskeyle dinliyorsun maskeyle ne kadar verimli olabilir ? evet ne kadar verimli olabilir ki en azından evde maskesizsin en azından canlı ders de 30dkolsa bile maskesizsin ve anlayabilirsin
aynen ben mesela gözlük takan birisiyim mecburen maskeyi indirmem gerekiyor az da olsa yoksa gözlük camlarım buğulanıyor hiç bir şey göremiyorumEvet. Bütün ders maskeyi çıkar-tak yapmak ile geçiyor o sırada ders bitiyor zaten ljksdfghdsfhgsdklghjlsdfbs
Ben gözlük takmıyorum ama gözlük takanlar Allah size kolaylık versin çok iyi anlıyorum 2 saniye olmadan acayip buhar oluyor artı 50 zorluk resmen :/aynen ben mesela gözlük takan birisiyim mecburen maskeyi indirmem gerekiyor az da olsa yoksa gözlük camlarım buğulanıyor hiç bir şey göremiyorum
Allahım inşallah açık kalır ve sorunlar çözülür.Lise 3 deyim 1000 kişilik bir okulum var.
Yüzde 20 si maske takmıyor ve 1000 kişinin hepsi aynanda çıkıyor dip dipe.
Bu okul giriş çıkış, istiklal marşı, tenefus heryere böyle girip çıkılıyor
Ne kadar aşı olsada bu durumu bu kadar kolay atlamayacağımız bariz.
Sizin fikirleriniz neler sizde durumlar ne?
hiç sorma valla kanka ya gözlük takmayacan ya da maske ikisinden birini tercih etmek lazımBen gözlük takmıyorum ama gözlük takanlar Allah size kolaylık versin çok iyi anlıyorum 2 saniye olmadan acayip buhar oluyor artı 50 zorluk resmen :/
Maske takmassan herkes laf ediyor ama kendileride maske takmıyorhiç sorma valla kanka ya gözlük takmayacan ya da maske ikisinden birini tercih etmek lazım
aynen sınıfta bi tek ben adam akıllı maske takıom ders sırasında mecburen indiriyorum biraz ozamanda hoca bi bana laf ediyor kendisi de takmıyorMaske takmassan herkes laf ediyor ama kendileride maske takmıyor