PowerXitinia
80+ Bronze
Normalde derslerde başarısız biriyim lise öğrencisiyim bu sene sorumlu geçtim sizce okulu bırakmalımıyım
Bende aynı durumdayımNormalde derslerde başarısız biriyim lise öğrencisiyim bu sene sorumlu geçtim sizce okulu bırakmalımıyım
eğitim sistemimiz saçmalıktan ibaret gıda okuyacak birine ileri derecede matematik öğretiliyor ileri derecede tarih öğretiliyor bazen herkesin başarılı olduğu farklı bir alan vardır tabi ama sırf sorumlu geçtiniz diye okulu bırakmamalısınız şu dönemde 4 yıllık üniversite mezunlarının bile zor iş bulduğu zamanda lisede okulu bırakırsanız hayatta zorlanacağınızı düşünüyorum o yüzden bence bi tık derslere yönelin en azından biraz dişinizi sıkın.Normalde derslerde başarısız biriyim lise öğrencisiyim bu sene sorumlu geçtim sizce okulu bırakmalımıyım
1 ise yerinizde olsam güzel gelirli aile-akraba mesleğine yönelirdim (ama dersleriniz gerçekten kötü ise düzelemeyecek durumda ise) meslek öğrenirdim erkenden para kazanmaya çalışırdım, ama gerçekten bir Üniversite meslek hayaliniz varsa bırakmayın okumaya devam edinLise kaç hocam?
Lise 2Lise kaç hocam?