Neler Yeni

Sizce okulu bırakmalı mıyım?

BeKo'O

80+ Silver
Lise kaç hocam?

Cankmkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Can
Normalde derslerde başarısız biriyim lise öğrencisiyim bu sene sorumlu geçtim sizce okulu bırakmalımıyım
eğitim sistemimiz saçmalıktan ibaret gıda okuyacak birine ileri derecede matematik öğretiliyor ileri derecede tarih öğretiliyor bazen herkesin başarılı olduğu farklı bir alan vardır tabi ama sırf sorumlu geçtiniz diye okulu bırakmamalısınız şu dönemde 4 yıllık üniversite mezunlarının bile zor iş bulduğu zamanda lisede okulu bırakırsanız hayatta zorlanacağınızı düşünüyorum o yüzden bence bi tık derslere yönelin en azından biraz dişinizi sıkın.

BeKo'O

80+ Silver
Lise kaç hocam?
1 ise yerinizde olsam güzel gelirli aile-akraba mesleğine yönelirdim (ama dersleriniz gerçekten kötü ise düzelemeyecek durumda ise) meslek öğrenirdim erkenden para kazanmaya çalışırdım, ama gerçekten bir Üniversite meslek hayaliniz varsa bırakmayın okumaya devam edin

'Meren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Eren Metin Demir
Discord
'Meren#5555
Gittiği yere kadar oku, saçma sapan kararlar verme bence.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,635
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Günümüz şartlarında en az ön lisans mezunu olmak gerektiği kanaatindeyim.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Sorumlu geçmiş olman okulu bırakman gerektiği anlamına gelmez. Dersten kalan insanlar "eşek" değil. Yeterli çalışmamış, dersi dinlememişsin demek ki. Ayrıca online eğitim zaten.
Dersini çalış, yüksek not alan insanlar 150IQ değil, sadece çalışıyorlar. Sorumlu geçmek senin yetersiz biri olduğunu göstermez.

Top Bottom