arkadaslar selam size cok onemli bir sorum var ben ssd+ram+psu aldim taktik ettim calisiyor neyde amd expo idi sanrim yada xmp tam hatırlamıyorum tam bellek hizi almak için onu açtığım ve pc cokmeye başladı bildiginiz çöküp durdu baya baya baya her açılışta mavi ekran mavi ekran sonra biosa giriyorum biosta donuyor ve atiyor hatta tusundan kapatmak zorunda kaldim mavi ekran uzun sure kaldigi icin tusundan kapatmak zorunda kaldim ve 2gun boyunca denedim ve mavi ekran verdi bir abime sordum pcden anlayan biri expo yada xmp her neyse kapat onu senin biosun eski(2023) default sanırım (a620m-e pro) kapat onu dedi ve bende kapattim harbiden sorun düzeldi size sorum var bu 2 gun icerisinde bios cokmesi yani donup kalmasi(pcnin tusu ile kapattim) ve windowsun mavi ve siyah ekranda kalip dugme ile kapatmam bu yasannalarin hepsi bilgisayarima parcalarina zarar vermismidir ornek expo yada xmp axinda 6000 vermesi gerekirken 5000 vermesi gibi kalici yada gecici hasarlar olmusmudur yoksa bir sey olmamismidir ?