FunnyPainZ
80+
- Reaksiyon skoru
- 33
Yeni pc topladım power supply da bir sorun var yeni pc açılmayınca eski 350 wat lık pc imde denedim onu açtı ancak 650 wat lık pc yi açmadı psuda voltaj sorunumu var acaba?
PSU nedir?Yeni PC topladım power supply da bir sorun var yeni PC açılmayınca eski 350 wat lık PC imde denedim onu açtı ancak 650 wat lık PC yi açmadı psuda voltaj sorunumu var acaba?
Game tech gtp-700PSU nedir?
Normal çünkü gametech güç kaynakları kalitesiz bence iade etGame tech gtp-700
İade vakti geçti garantiden iade edicemmben şunu merak ettim benim deneyimime ve gözlemlerime göre psu sorunlu başka bir parçada sorun yoktur diye düşünüyorumNormal çünkü gametech güç kaynakları kalitesiz bence iade et
Gametech in kendisi sorunlu, güç kaynakları aşırı kalitesiz düşük gerilimde güç kaynağı patlayabilirİade vakti geçti garantiden iade edicemmben şunu merak ettim benim deneyimime ve gözlemlerime göre PSU sorunlu başka bir parçada sorun yoktur diye düşünüyorum
Tamam teşekkürler aynı fiyata fsp nin psu su var onu alıcam bunu da artık bi şekilde iade etmeye çalışıcam zaten biraz araştırma yaptım ve sertifikası sahteymişGametech in kendisi sorunlu, güç kaynakları aşırı kalitesiz düşük gerilimde güç kaynağı patlayabilir
Cooler Master
Corsair
FSP gibi markaları al bunlar daha kaliteli