Neler Yeni

Sizce performans düşüşü yaşar mıyım

arkadaşlar ssdim var toplam 480 gb ve ben ii eş olmayan parçaya ayırdım bunları windows kurulu bölümde 30 gb boş yer kaldı yeterli diye düşünüyorum ama asıl mesele şu windows kurulu olmayan bölümde 70 gb boş yer var ve raimbow six siege indirmek istiyorum ve indirirsem çok az yer kalacak işte bu sorun performans düşüşüne yol açarmı
arkadaşlar ilk önce yukardaki sorunu cevaplarsanız sevinirim
ve bana sorun çıakrtmicak ısınmicak patlamicak harddisk önerir misiniz? 120 bile yeter hızlı olmasına gerek yok patlamasın ısınmasın

Osmanbnm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Alperen Bayır
Facebook
osmanbnm46
Sistem kurulu olduğu alan ne kadar dar ve sıkıştırırsan sistem bir miktar performans kaybı Yaşar ama hissettirecek kadar mi hayır tabikide

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum türkçeyi resmen katletmişsin, anlamadım.
neyi anlamadın, biraz kıt yazarım biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistem kurulu olduğu alan ne kadar dar ve sıkıştırırsan sistem bir miktar performans kaybı Yaşar ama hissettirecek kadar mi hayır tabikide
peki winddowsun kurulu olmadığı bölüme six siegeyi kursam sorun çıkarmı aksi taktirde fortniteyi silcem 82 gb boş yer daha ama silmek istemiyorum o yüzden sordum

Osmanbnm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Alperen Bayır
Facebook
osmanbnm46
82 GB boş alan varsa rahat şekilde kurabilirsin sıkıntı yok

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,924
İsim
Metehan Akyalı
arkadaşlar ssdim var toplam 480 gb ve ben ii eş olmayan parçaya ayırdım bunları windows kurulu bölümde 30 gb boş yer kaldı yeterli diye düşünüyorum ama asıl mesele şu windows kurulu olmayan bölümde 70 gb boş yer var ve raimbow six siege indirmek istiyorum ve indirirsem çok az yer kalacak işte bu sorun performans düşüşüne yol açarmı
arkadaşlar ilk önce yukardaki sorunu cevaplarsanız sevinirim
ve bana sorun çıakrtmicak ısınmicak patlamicak harddisk önerir misiniz? 120 bile yeter hızlı olmasına gerek yok patlamasın ısınmasın
70gb boş alana rainbow siege sığmaz sığsada yüklemez. Gerekenden daha fazla boş alana ihtiyaç duyuyor oyunlar. Ve ağzına kadar doldurmuş olursunuz biraz yavaşlama gözlersiniz bilgisayarınızda.
Onun dışında imkanınız varsa 1tb falan harddisk alın en kötü onunla idare edersiniz veya 120-240 gb ssd.

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
neyi anlamadın, biraz kıt yazarım biliyorum

peki winddowsun kurulu olmadığı bölüme six siegeyi kursam sorun çıkarmı aksi taktirde fortniteyi silcem 82 gb boş yer daha ama silmek istemiyorum o yüzden sordum
30GB'lık yere Six Siege kuramazsın, oyun 80GB, yani yetersiz kalır.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
30GB'lık yere Six Siege kuramazsın, oyun 80GB, yani yetersiz kalır.
70 e kuracam zaten 50-60 arası siz siege diyo internette

70gb boş alana rainbow siege sığmaz sığsada yüklemez. Gerekenden daha fazla boş alana ihtiyaç duyuyor oyunlar. Ve ağzına kadar doldurmuş olursunuz biraz yavaşlama gözlersiniz bilgisayarınızda.
Onun dışında imkanınız varsa 1tb falan harddisk alın en kötü onunla idare edersiniz veya 120-240 gb ssd.
peki önerirmisin yukardaki kriterlere göre

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,924
İsim
Metehan Akyalı
70 e kuracam zaten 50-60 arası siz siege diyo internette

peki önerirmisin yukardaki kriterlere göre
Yani imkanınız varsa samsung 860 evo 120-240 veya 500gb falan alabilirsiniz.

Top Bottom