Neler Yeni

Öneri Sizce PES'mi yoksa FIFA'mı? (PC)

Buraqxs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Burak Selçuk
Beyler ben aslında futbol oyunu oynamayı sevmem ama okulda arkadaşlarım okulda 3 dakika hoca sınıftan çıktığında bile telefondan PES atmaya çalışıyorlar yani bende bir indireyim diyorum sizce hangisi daha iyi Grafikler benim için önemli ve dolayısıyla hareket dinamikleri de öyle, o yüzden her açıdan hangisi daha iyi?
Yıllardır pes ve FIFA ikisi de oynayan biri olarak şunu söyleyebilirim şuan pes 22 yok zaten,ama genel olarak FIFA pes e göre daha zordur ve oyun daha çeşitlidir kariyer modları,pro clubs falan daha zevk verir. Pes de oynanış daha kolay ama FIFA ya göre biraz daha sıkıcı oyunun grafikleri falan FIFA ya göre daha kötü bi süreden sonra adamı yoruyo,ben şuan FIFA yı tercih ederim ama 500 lira civarı,pes 70 liraydı sanırım

burhan260

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
burhan önalan
pesmi fifamı şu videoyu izlerseniz anlarsınız tabikiki fifaaa
https://*******/BPoF3

Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Mehmetcan Aydın
Fifayı pes ile kıyaslamak bile hatadır. Sonuna kadar fifa :D

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Beyler ben aslında futbol oyunu oynamayı sevmem ama okulda arkadaşlarım okulda 3 dakika hoca sınıftan çıktığında bile telefondan PES atmaya çalışıyorlar yani bende bir indireyim diyorum sizce hangisi daha iyi Grafikler benim için önemli ve dolayısıyla hareket dinamikleri de öyle, o yüzden her açıdan hangisi daha iyi?
FIFA

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
PES yıllar önce kendi kafasına sıktı zaten. Küçüklüğümden beri PS kafelerde sıkılmadan oynayan benim PES Fanboyluğumu bu kadar kısa sürede bitirip beni FİFA cennetiyle tanıştırdığı için KONAMI'ye sonsuz teşekkürler.

Tüm platformlarda (Mobil hariç) her zaman Fifa derim fakat şöylede bi sorun var. Her sene çıkan oyuna ağırlık verdikleri için, güncel kadroları tam anlamıyla bulamıyorsunuz. O yüzden yeni bir FİFA çıktığında gidip almalısınız tam zevkine varmak için.

Şimdide FİFA derim, aktif 21 oynuyorum ama elbette 22 öneririm :)

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,471
İsim
Mert Can Ergün
fifa tabikide erkek adam fifa oynar

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,364
İsim
.
Lütfen pes22 indirmeyin. Pes 21 season update alın çok daha iyi bir deneyim yaşarsınız.

Top Bottom