Neler Yeni

Yardım Sizce pişman olacak mıyım?

Pişman olur muyum?

• Evet, şu modeli seçebilirsin

Oylar: 3 30.0%
  • Hayır, güzel laptop

Oylar: 7 70.0%

• Oy kullanan toplam üye
    10

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Kusura bakmayın. Bilgisayardan pek anladığım yoktur doğrusu. Bence bu sert tavrınız hoş değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benden daha bilgilisiniz, o yüzden şu fotoğrafa bakarak Intel in daha iyi olduğunu düşündüm. Bir bakarsanız yorumlayıp,beni bilgilendirmiş olursunuz.Alıntıyı görüntüle
Sol taraf i7 10750H, sağ taraf Ryzen 7 3750H

Ser tavır takınmıyorum, sitem ediyorum. Kırdıysam kusura bakmayın, sürekli maruz kalınca biraz böyle oluyor anlayış gösteriniz.
Tabii ki kırılmadım. Sizi anladım sorun değil. İlk defa bilgisayar alacağım ve cidden bilen bir insan tarafından bilgi edinmek hoş.

Ser tavır takınmıyorum, sitem ediyorum. Kırdıysam kusura bakmayın, sürekli maruz kalınca biraz böyle oluyor anlayış gösteriniz.
Bir de attığınız sitede bilgisayarın 1660Ti lı olduğu gözüküyor doğru mudur? Çünkü hiçbir sitede 1660Ti yazmıyor.

Galiba cahilliğim sizi biraz yordu ve tilt etti. Kusura bakmayın iyi geceler. @Mertcan Davulcu

Son düzenleme:

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Chloe Grace Moretz
şuan ryzen laptoplar çıktı o yüzden bişe diyemiyorum ama asus olabilirdin daha çok monster ince ve ekranı 1 tık büyük

ProArk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer Ünal
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve oyunlar
Hacı en son stoklar yoktu.Bence monster ile görüş öyle al. Ben abra a5 v16.3 gtx 1650 i7 9750h 8gb ram ve 60 hz monitör var. Soğutması eğer işlemciyi tam performansa alırsan yetersiz kalıyor. En iyi laptobu alsan bile ısınıyor hacı :D Arkadaşlar msi yüksek model bi laptop var gene ısınıyor. Ha performansından ödün veriyor mu dersen hayır kesinlikle fps düşüşü bile olmadan tam performans alıyorum. Lakin ram yetmeyen oyunlarda oyun başlarında bazen ortalarında 5-10 sn takılmalar yaşıyorum. Yani minimum 8 gb ram önerilen 16 isteyen oyunlarda gayet normal. İşlemci orta düzey tutuyorum. Erkan kartı max 80 derece işlemcide ondan biraz daha fazla alıyor. Ort 75-80 arası işlemci 83-86 ya çıkıyor. Termal macun yenilemedim. Bakıma göndermedim. Tavsiyem masaüstü alabilirsin. Laptop oyunlar için değil abi :D Ama illa alıcaksan düşünmeden al derim. Baya sağlam laptop. İlgileniyorlar. Sattık bırakalım demiyorlar. Başka bi sorun olursa yaz yardımcı olurum reis.

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
şuan ryzen laptoplar çıktı o yüzden bişe diyemiyorum ama Asus olabilirdin daha çok monster ince ve ekranı 1 tık büyük
Senin önerin ne olurdu? Doğrusu ben asus un 1660Ti lı halini hiçbir sitede göremedim.

Hacı en son stoklar yoktu.Bence monster ile görüş öyle al. Ben abra a5 v16.3 gtx 1650 i7 9750h 8gb RAM ve 60 hz monitör var. Soğutması eğer işlemciyi tam performansa alırsan yetersiz kalıyor. En iyi laptobu alsan bile ısınıyor hacı :D Arkadaşlar MSI yüksek model bi laptop var gene ısınıyor. Ha performansından ödün veriyor mu dersen hayır kesinlikle fps düşüşü bile olmadan tam performans alıyorum. Lakin RAM yetmeyen oyunlarda oyun başlarında bazen ortalarında 5-10 sn takılmalar yaşıyorum. Yani minimum 8 gb RAM önerilen 16 isteyen oyunlarda gayet normal. İşlemci orta düzey tutuyorum. Erkan kartı max 80 derece işlemcide ondan biraz daha fazla alıyor. Ort 75-80 arası işlemci 83-86 ya çıkıyor. Termal macun yenilemedim. Bakıma göndermedim. Tavsiyem masaüstü alabilirsin. Laptop oyunlar için değil abi :D Ama illa alıcaksan düşünmeden al derim. Baya sağlam laptop. İlgileniyorlar. Sattık bırakalım demiyorlar. Başka bi sorun olursa yaz yardımcı olurum reis.
Doğrusu laptop almak bana şu yönden cazip geliyor: Tatile çıkarken yanımda götürebileceğim. Arkadaşımın evine gittiğimde götürebileceğim. HDMI kablosu ile televizyona bağlayıp film izleyebileceğim. Yani taşınılabilirlik beni kendine çekiyor.

Hacı en son stoklar yoktu.Bence monster ile görüş öyle al. Ben abra a5 v16.3 gtx 1650 i7 9750h 8gb RAM ve 60 hz monitör var. Soğutması eğer işlemciyi tam performansa alırsan yetersiz kalıyor. En iyi laptobu alsan bile ısınıyor hacı :D Arkadaşlar MSI yüksek model bi laptop var gene ısınıyor. Ha performansından ödün veriyor mu dersen hayır kesinlikle fps düşüşü bile olmadan tam performans alıyorum. Lakin RAM yetmeyen oyunlarda oyun başlarında bazen ortalarında 5-10 sn takılmalar yaşıyorum. Yani minimum 8 gb RAM önerilen 16 isteyen oyunlarda gayet normal. İşlemci orta düzey tutuyorum. Erkan kartı max 80 derece işlemcide ondan biraz daha fazla alıyor. Ort 75-80 arası işlemci 83-86 ya çıkıyor. Termal macun yenilemedim. Bakıma göndermedim. Tavsiyem masaüstü alabilirsin. Laptop oyunlar için değil abi :D Ama illa alıcaksan düşünmeden al derim. Baya sağlam laptop. İlgileniyorlar. Sattık bırakalım demiyorlar. Başka bi sorun olursa yaz yardımcı olurum reis.
Soğutucu ile kullanacağım için o kadar sıkıntı olmaz sanıyorum. Üşenmeyip açıkladığın için teşekkürler.

Benim alacağım model 16GB RAM li kankam :) :https://www.trendyol.com/monster/ab...-38861890?boutiqueId=411304&merchantId=105286

Son düzenleme:

ProArk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer Ünal
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve oyunlar
Reis ben ekstra ram taktırcam. Soğutuculu kullanıyorum şuan lakin pek bi faydası olmuyor. Bi tane daha sağlam soğutucu alcam. RPM yüksek soğutucu şart. Hani sıkıntısı yok yani laptobun. Rahatça oynarsın. Ben aldığım sıra 5.8'e almıştım. Şuan benim modelim 6.5 tl civarı olmuş. Daha da artar. Stoklar tükeniyor zaten :D Bence süper karar vermişsin. Hayırlı olsun kanka

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Reis ben ekstra RAM taktırcam. Soğutuculu kullanıyorum şuan lakin pek bi faydası olmuyor. Bi tane daha sağlam soğutucu alcam. RPM yüksek soğutucu şart. Hani sıkıntısı yok yani laptobun. Rahatça oynarsın. Ben aldığım sıra 5.8'e almıştım. Şuan benim modelim 6.5 tl civarı olmuş. Daha da artar. Stoklar tükeniyor zaten :D Bence süper karar vermişsin. Hayırlı olsun kanka
Eyvallah. 7.Sınıf ım, babamı ikna ettim bir tek alması kaldı :)

Toroslu

80+ Bronze
Bir de attığınız sitede bilgisayarın 1660Ti lı olduğu gözüküyor doğru mudur? Çünkü hiçbir sitede 1660Ti yazmıyor.
Site üç varyasyonu kapsıyor bunlar DD, DT ve DU.
Toplam tüm özellikleri buradan görebilirsiniz. GTX1050, GTX1650 ve GTX1660TI içeren üretimleri mevcut. Aynı şekilde 60Hz ve 120Hz olmak üzere iki tür ekrana sahip. Alırken iyi bakmak gerekiyor. 1050 60Hz, 1650 ve 1660TI varyasyonlar 120Hz olarak gösterilmiş. DD model 1050 olan, DT model 1650 olan ve DU model 1660TI olan. DU model maalesef bütçenizi aşıyor, aşağı yukarı 10.000₺ kadar bir etikete sahip.
DU modelde yine DT model gibi 60Hz olarak gösterilmiş halbu ki 120Hz, bu yüzden orijinal siteden bakıyoruz işte :)
Benim attığım DT model, GTX1650 ve 120Hz panele sahip.

Galiba cahilliğim sizi biraz yordu ve tilt etti. Kusura bakmayın iyi geceler. @Mertcan Davulcu
Olur mu öyle şey, iyi geceler :)

Top Bottom