RTX 7090Ti
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sol taraf i7 10750H, sağ taraf Ryzen 7 3750HKusura bakmayın. Bilgisayardan pek anladığım yoktur doğrusu. Bence bu sert tavrınız hoş değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benden daha bilgilisiniz, o yüzden şu fotoğrafa bakarak Intel in daha iyi olduğunu düşündüm. Bir bakarsanız yorumlayıp,beni bilgilendirmiş olursunuz.Alıntıyı görüntüle
Tabii ki kırılmadım. Sizi anladım sorun değil. İlk defa bilgisayar alacağım ve cidden bilen bir insan tarafından bilgi edinmek hoş.Ser tavır takınmıyorum, sitem ediyorum. Kırdıysam kusura bakmayın, sürekli maruz kalınca biraz böyle oluyor anlayış gösteriniz.
Bir de attığınız sitede bilgisayarın 1660Ti lı olduğu gözüküyor doğru mudur? Çünkü hiçbir sitede 1660Ti yazmıyor.Ser tavır takınmıyorum, sitem ediyorum. Kırdıysam kusura bakmayın, sürekli maruz kalınca biraz böyle oluyor anlayış gösteriniz.
Galiba cahilliğim sizi biraz yordu ve tilt etti. Kusura bakmayın iyi geceler. @Mertcan DavulcuSer tavır takınmıyorum, sitem ediyorum. Kırdıysam kusura bakmayın, sürekli maruz kalınca biraz böyle oluyor anlayış gösteriniz.
Son düzenleme: