Neler Yeni

Yardım Sizce pişman olacak mıyım?

Pişman olur muyum?

• Evet, şu modeli seçebilirsin

Oylar: 3 30.0%
  • Hayır, güzel laptop

Oylar: 7 70.0%

• Oy kullanan toplam üye
    10

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Hayli hayli yetecektir. Hayırlı olsun alırsan
İçim rahatladı. Çok teşekkürler cevabınız için. GTA da high ayarlarda kaç fps alırım? CS:GO işlemci ağırlıklı bir oyun olduğu için ve 10. nesil i7 olduğu için yüksek fps alacağımı düşünüyorum ama gta V hakkında bir fikrim yok. 1650 ve 10750H ile kaç fps alırım tahmininizce?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hgfhg.png

Bu ekranla karşılaştım. Tekrar denersiniz bakabilirim önerinize :)

tekrar denedim ve açıldı. Bakıyorum.

Enes3841

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Enes Yıldırım
Instagram
kayserileee
Steam
https://steamcommunity.com/id/EnesYLDRM/
Discord
EnesBey#7603
İçim rahatladı. Çok teşekkürler cevabınız için. GTA da high ayarlarda kaç fps alırım? CS:GO işlemci ağırlıklı bir oyun olduğu için ve 10. nesil i7 olduğu için yüksek fps alacağımı düşünüyorum ama gta V hakkında bir fikrim yok. 1650 ve 10750H ile kaç fps alırım tahmininizce?

Alıntıyı görüntüle
Bu ekranla karşılaştım. Tekrar denersiniz bakabilirim önerinize :)

tekrar denedim ve açıldı. Bakıyorum.
100FPS civarı alırsınız 2k ayarlarda

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Evet buna benzer laptoplarla karşılaşmıştım araştırırken. Fakat Ryzen serisinin çok ısındığı söyleniyordu birçok kişi ağzından.

100FPS civarı alırsınız 2k ayarlarda
1080 e çeksem 120Hertz ekranın tadına varırım o zaman :)

Ve gönderdiğiniz modelin ekranı 60 Hertz. Ben hala monster ın daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Toroslu

80+ Bronze
Evet buna benzer laptoplarla karşılaşmıştım araştırırken. Fakat Ryzen serisinin çok ısındığı söyleniyordu birçok kişi ağzından.
Isınıyor mu? Kim söylediyse iyi sallamış. Gen.3 Ryzen işlemciler şuana kadar ki en düşük ısı değerlerine sahip işlemciler.

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Isınıyor mu? Kim söylediyse iyi sallamış. Gen.3 Ryzen işlemciler şuana kadar ki en düşük ısı değerlerine sahip işlemciler.
Hmm. o konuda haklı olduğunuzu var sayıyorum (dalga geçmek gibi bir niyetim yok). Neden sevdiğim oyunlarda 120FPS üstü alabilecekken 60Hz ekranlı bir tercih yapayım?

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Ben kullanıyorum güzel laptop kendisi.

Toroslu

80+ Bronze
Hmm. o konuda haklı olduğunuzu var sayıyorum (dalga geçmek gibi bir niyetim yok). Neden sevdiğim oyunlarda 120FPS üstü alabilecekken 60Hz ekranlı bir tercih yapayım?
O attığım notebook 60Hz değil 120Hz ve en kaliteli IPS panellerden birisine sahip.

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
oynadığınız oyunlardaki fps değerlerini paylaşabilir misiniz? Malum, bende alacağım için merak ettim.
Ben cs go oynuyorum sadece ondada hepsi lowda 300 250 arası kankam sabitledim bilgisayarın herşeyi kısıkta değil. Yazılım konusunda kullanıyorum bilgisayarı

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
O attığım notebook 60Hz değil 120Hz ve en kaliteli IPS panellerden birisine sahip.
gfdgd.png

Ama maalesef ki burada böyle yazıyor.

Belki de aynı modeli farklı bir siteden atmalısınız. Bu yanlışlık sizin veyahut site tarafından olabilir. Sitenin veya sizin gözünüzedn kaçmış olabilir. İnsanlık hali.

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Veriler satıcı sitesinden değil, ürünün orijinal sitesinden alınır. Öğrenin şunu artık.
Bakınız.
Kusura bakmayın. Bilgisayardan pek anladığım yoktur doğrusu. Bence bu sert tavrınız hoş değil.

Veriler satıcı sitesinden değil, ürünün orijinal sitesinden alınır. Öğrenin şunu artık.
Bakınız.
Benden daha bilgilisiniz, o yüzden şu fotoğrafa bakarak intel in daha iyi olduğunu düşündüm. Bir bakarsanız yorumlayıp,beni bilgilendirmiş olursunuz.
gfdf.png

Toroslu

80+ Bronze
Kusura bakmayın. Bilgisayardan pek anladığım yoktur doğrusu. Bence bu sert tavrınız hoş değil.
Sert tavır takınmıyorum, sitem ediyorum. Kırdıysam kusura bakmayın, sürekli maruz kalınca biraz böyle oluyor anlayış gösteriniz.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,731
Üyeler
163,709
Son üye
yigitsilken
Top Bottom