Sizce roblox açılacakmı?

Mete?

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
282
Sizce açılırmı ben 2-3 seneye açılır diye düşünüyorum sizce açılırmı?

Yasaklanması çok saçma, bu mantığa göre her şeyi yasaklamaları lazım

Böyle şeyleri bu tür kısıtlamalarla çözebileceklerini düşünmeleri çok çok saçma geliyor kapatılması gereken binlerce uygulama içinden Roblox'u seçmeleri de çok gülünç

Robloxu ne kadar sevmesemde yasaklanması mantıksız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Böyle şeyleri bu tür kısıtlamalarla çözebileceklerini düşünmeleri çok çok saçma geliyor kapatılması gereken binlerce uygulama içinden Roblox'u seçmeleri de çok gülünç
teknoloji gelişti 90'larda yaşamıyoruz insanlar 1 tık ile o yasağı ihlal edebiliyor

Robloxu ne kadar sevmesemde yasaklanması mantıksız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teknoloji gelişti 90'larda yaşamıyoruz insanlar 1 tık ile o yasağı ihlal edebiliyor
İşte baştakilerin bunu düşünemiyor olması işin en saçma tarafı mesela İnstagram'a erişim yasağı koyduklarında etrafımda ben de dahil herkes vpn kullandı,Teknoloji çağında bu tür yasaklar gereksiz.
gerekli önlemi almak yerine sorunu kökten halletiğini sanıp uygulamayı kaldırtıyor adamlar..

İşte baştakilerin bunu düşünemiyor olması işin en saçma tarafı mesela İnstagram'a erişim yasağı koyduklarında etrafımda ben de dahil herkes vpn kullandı,Teknoloji çağında bu tür yasaklar gereksiz.
gerekli önlemi almak yerine sorunu kökten halletiğini sanıp uygulamayı kaldırtıyor adamlar..
zaten çocuklara yönelik yasaklanan bir platform çocuk ne bilsin vpn'i
türkiyede sürekli birşeylerin yasaklanmasını bende savunmuyorum ama robloxun yıllardır adım atmamasından dolayı yasaklanması gayet olası bir sebep
kendi küçük kardeşimden biliyorum +18 sohbetler ve daha da fazlası..

türkiyede sürekli birşeylerin yasaklanmasını bende savunmuyorum ama robloxun yıllardır adım atmamasından dolayı yasaklanması gayet olası bir sebep
Abi +18 muhabbet bir robloxda yok ki en basitinden orta okulda pixel world oynardım adamlar erotik hikaye anlatırlardı, sevgili falan yaparlardı oyunda

Abi +18 muhabbet bir robloxda yok ki en basitinden orta okulda pixel world oynardım adamlar erotik hikaye anlatırlardı, sevgili falan yaparlardı oyunda
robloxun çocuklara yönelik ve kitlesinin çoğunun çocuklar tarafından kaplandığı için sorun o yoksa bende bilirim google'da en basit arama ile daha da erotik şeyleri çıkarmak

yani bilemiyorum Roblox ortamını falan ama diğer uygulamalara göre daha basit sohbetler var birkaç oyun falan gerekli önlem alınabilirdi sadece, kapatılması biraz saçma

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,845
Üyeler
183,477
Son üye
VidaMia
Geri