yok 10 seneyeSizce açılırmı ben 2-3 seneye açılır diye düşünüyorum sizce açılırmı?
Dibine kadar haklısın. Bu yasaklama çok saçma uyarsaydılar belki hiç bunlar yaşanmazdı?Yasaklanması çok saçma, bu mantığa göre her şeyi yasaklamaları lazım
teknoloji gelişti 90'larda yaşamıyoruz insanlar 1 tık ile o yasağı ihlal edebiliyorBöyle şeyleri bu tür kısıtlamalarla çözebileceklerini düşünmeleri çok çok saçma geliyor kapatılması gereken binlerce uygulama içinden Roblox'u seçmeleri de çok gülünç
İşte baştakilerin bunu düşünemiyor olması işin en saçma tarafı mesela İnstagram'a erişim yasağı koyduklarında etrafımda ben de dahil herkes vpn kullandı,Teknoloji çağında bu tür yasaklar gereksiz.Robloxu ne kadar sevmesemde yasaklanması mantıksız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
teknoloji gelişti 90'larda yaşamıyoruz insanlar 1 tık ile o yasağı ihlal edebiliyor
zaten çocuklara yönelik yasaklanan bir platform çocuk ne bilsin vpn'iİşte baştakilerin bunu düşünemiyor olması işin en saçma tarafı mesela İnstagram'a erişim yasağı koyduklarında etrafımda ben de dahil herkes vpn kullandı,Teknoloji çağında bu tür yasaklar gereksiz.
gerekli önlemi almak yerine sorunu kökten halletiğini sanıp uygulamayı kaldırtıyor adamlar..
Abi +18 muhabbet bir robloxda yok ki en basitinden orta okulda pixel world oynardım adamlar erotik hikaye anlatırlardı, sevgili falan yaparlardı oyundazaten çocuklara yönelik yasaklanan bir platform çocuk ne bilsin vpn'i
türkiyede sürekli birşeylerin yasaklanmasını bende savunmuyorum ama robloxun yıllardır adım atmamasından dolayı yasaklanması gayet olası bir sebep
kendi küçük kardeşimden biliyorum +18 sohbetler ve daha da fazlası..
robloxun çocuklara yönelik ve kitlesinin çoğunun çocuklar tarafından kaplandığı için sorun o yoksa bende bilirim google'da en basit arama ile daha da erotik şeyleri çıkarmakAbi +18 muhabbet bir robloxda yok ki en basitinden orta okulda pixel world oynardım adamlar erotik hikaye anlatırlardı, sevgili falan yaparlardı oyunda
Hocam herşeye muhalefetsin böyle olmaz zaten roblox yapımcıları elinden geleni yapıyorlar belki açılabilir bakan uraloğluda görüşmeler olumlu geçti dediUmarım açılmaz güzel oldu yasaklamaları
yani bilemiyorum Roblox ortamını falan ama diğer uygulamalara göre daha basit sohbetler var birkaç oyun falan gerekli önlem alınabilirdi sadece, kapatılması biraz saçmazaten çocuklara yönelik yasaklanan bir platform çocuk ne bilsin vpn'i
türkiyede sürekli birşeylerin yasaklanmasını bende savunmuyorum ama robloxun yıllardır adım atmamasından dolayı yasaklanması gayet olası bir sebep
kendi küçük kardeşimden biliyorum +18 sohbetler ve daha da fazlası..