Neler Yeni

Sizce RX 6500 XT ekran kartımı satmalı mıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
İbrahim Türk
Merhaba, yakın zamanda elime bu ekran kartı geçti fakat hep kötü yorumlanıyor. Birisi bu kartla bakkala bile gidemezsin diyor. Birisi 2 seneye çöp olur diyor. Sizin fikirleriniz nelerdir? Ekran kartımı satıp hazır sistem kovalama aklıma geldi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,948
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Merhaba, yakın zamanda elime bu ekran kartı geçti fakat hep kötü yorumlanıyor. Birisi bu kartla bakkala bile gidemezsin diyor. Birisi 2 seneye çöp olur diyor. Sizin fikirleriniz nelerdir? Ekran kartımı satıp hazır sistem kovalama aklıma geldi.
bütçe varsa satıp üstüne koyup alabilirsin ama fiyat performans açısından iyi bir kart 3A oyunları 2 seneye oynayamayabilirsin bu kartla

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Neden çöp olsun ne güzel kart he satmak istersen o ayrı

Mert0603

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Mert
Satma kardeşim neden satıyorsun ki? Milletin lafına bakarak hareket etme kimi onu der bunu der kart güzel bir karttır eminim performansı da iyidir daha iyisini almak istiyorsan satarsın ya da işlemcin Ramin kötüdür ekran kartın durur ram anakart işlemci eklersin satma bence ekran kartları çok pahalı

CalypsoBy

80+
En İyi Cevap
1
neye dayanarak diyorlar onu anlayamadım

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,912
İsim
Hacı

AliGKMEN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Ali GÖKMEN
Bence iyi kart 1650 den biraz iyi ama yükseltmek istersen 6600 veya 6600xt al

mavibere

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Mehmet
Milletin ağzına bakıpta iş yapma ! Kendin ne istiyorsan onu yap ama tecrübeli bir bilenede danış...

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Erdem çay
Oynamak istediğin oyunu açıyorsun fps tatmin etmezse satıyorsun bu kadar basit milletin ağzına bakarak iş yaparsan sonraki kartına 4k daha fazla verip 10 fps fazla alınca üzülürsün

Coolpanda

80+ Silver
Hocam ben o kartı alıp 1440p monitörde kullanmayı düşünüyorum. Bu sizin hangi oyunları oynayacağınıza bağlı. Mesela ben low ayarda 1440p'de Forza Horizon oynayacağım için o kart beni kurtarıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
İbrahim Türk
Hocam ben o kartı alıp 1440p monitörde kullanmayı düşünüyorum. Bu sizin hangi oyunları oynayacağınıza bağlı. Mesela ben low ayarda 1440p'de Forza Horizon oynayacağım için o kart beni kurtarıyor.
Hocam ben de CSGO VALORANT FORZA 4 gibi oyunları oynayacağım zorlasak hikaye oyunları oynarım belki, o da düşük ayarlarda. Siz kaç yıldır kullanıyorsunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oynamak istediğin oyunu açıyorsun fps tatmin etmezse satıyorsun bu kadar basit milletin ağzına bakarak iş yaparsan sonraki kartına 4k daha fazla verip 10 fps fazla alınca üzülürsün
Kaç sene dayanağını merak ediyorum 6 sene kurtarsa rahatım.

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
929
İsim
Efe
gayet güzel kart

Top Bottom