Sizce sabah ders çalışılır mı?

Hefn

80+
Reaksiyon skoru
165
Öğlen motivasyonum olmazken sabahları aşırı fazla oluyor. Sizce hayatı düzene sokmak mı, kafaya göre yaşamak mı?

Hayatı düzene sokmak. Sabah ders çalışmak zaten sabah yapılacak YKS sınavına bir hazırlıktır. Sabah ders çalışılır ama istediğin dersi çalış. Benim önerim paragraf olurdu.

Bence sabah daha iyi çalışılır. Uyanıp kendine geldikten sonra dinlenmiş vücudun en dinç haliyle daha iyi odaklanıyorum. Ev de sabahları sessiz oluyor rahatsız eden kimse olmuyor. Öğleden sonraya kalınca hem ses hem de yavaş yavaş yorgunluk başlıyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Hefn
Tabii ki sabah ders çalışmak.

• Beğen
Nasıl rahat ediyorsan en iyisi odur. Ben sabah hiç çalışamıyorum, gece 12 sonrası en verimli zaman benim için.

• Beğen
Akşam çalışmak daha rahat geliyor

• Beğen
Sabah çalışabiliyorsan çalış bende hayatı düzene koyma isteği gece geliyor

Herkesin eşref saati farklı oluyor ama @Ayrton 'un dediği gibi sınava sabah gireceksin sonuçta. O saatte beynini tam kapasiteyle işler halde tutmayı alışkanlık haline getirmek lazım. Rutini ona göre oluşturmak lazım. Ben de sabah insanıyım mesela, gece belirli bir saatten sonra şalter kapanıyor.

Öğlen motivasyonum olmazken sabahları aşırı fazla oluyor. Sizce hayatı düzene sokmak mı, kafaya göre yaşamak mı?
Bence ders çalışmak için en uygun zaman. Beynin boş bir şekilde başlıyorsun güne. Dinlenmiş şekilde
Geri kalan işlerine bolca zamanında kalıyor ayrıca. Bence sabah konu çalış diğer vakitler soru çözersin.

• Beğen
Herkes için bu durum farklılık gösterir.
Ben sabahları zombi gibi olduğum için çalışamıyorum.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,411
Üyeler
189,261
Son üye
DARKUS0000
Geri