Haksızsın, canlı derslerden bir şey anlamasan da kendi kendine çalışabilirdin.Yani Anlamıyorum Bu MEB'i Neden Sınav Yaparsınki Bu Dönemde? Neden Öğrencilerin Onlinedan Bi şey anlamadığı dönemde sınıfta kalma yaparsınki?
HAKSIZMIYIM?
dostum senin dediğin şey öğreten biri olmadan öğrenmekHaksızsın, canlı derslerden bir şey anlamasan da kendi kendine çalışabilirdin.
Bu dönemde maalesef kendimiz öğrenmek zorunda kalabiliyoruz. Ben canlı derslerden verim alamadığımı düşündüğüm için kendim çalışıyorum, canlı dersten daha verimli oluyor.dostum senin dediğin şey öğreten biri olmadan öğrenmek
o zaman öğretmenlerin iş yapmasına gerek yok biz kendimiz yapabilirz
hocalar tost makinesi ile çekip mikrofonu su altı mikrofonu olduğu için bişey anlamak zor ama açıp kitaba bakmak ta lazımÇokta haklı değilsin bence bunun nedeni online'den bir şey anlayıp anlamamak senin elinde sen dikkatini derse vermezsen derslerde başka şeylerle uğraşırsan,atıyorum dersi alta atıp oyun oynarsan tabi bir şey anlıyamazsın.Ben gayet anlıyorum hocalarda elinden geleni yapıyor.Ha ödev konusu o başka hocaların biraz fazla ödev verdiği doğru.
çokta haklı değilsin bence herkes evde yattı yattı kimse derse girmedi (imkanı olmayanlardan bahsetmiyorum ki keza okumak isteyene engel yok) sınav olacağı söylendğini an bi kıyamet koptu sınav iptal olsun vs. bu zamana kadar yattın hiç bir şey yapmadın sınav iptal olsun.Ve meb bu zamana gelen konulardan değilde 1 KASIM'a kadar işlenen konulardan sorumlu öğrenciler dedi daha nasıl kolaylık yapacaklar ?Yani Anlamıyorum Bu MEB'i Neden Sınav Yaparsınki Bu Dönemde? Neden Öğrencilerin Onlinedan Bi şey anlamadığı dönemde sınıfta kalma yaparsınki?
HAKSIZMIYIM?
yazım yanlışı varsa kusura bakmayın klavyem garantide alışamadım eskisine halaçokta haklı değilsin bence herkes evde yattı yattı kimse derse girmedi (imkanı olmayanlardan bahsetmiyorum ki keza okumak isteyene engel yok) sınav olacağı söylendğini an bi kıyamet koptu sınav iptal olsun vs. bu zamana kadar yattın hiç bir şey yapmadın sınav iptal olsun.Ve meb bu zamana gelen konulardan değilde 1 KASIM'a kadar işlenen konulardan sorumlu öğrenciler dedi daha nasıl kolaylık yapacaklar ?
Bizimkiler öyle değil o konuda şanslıyım din hocası 7.1 gaming kulaklıkla ders işiyohocalar tost makinesi ile çekip mikrofonu su altı mikrofonu olduğu için bişey anlamak zor ama açıp kitaba bakmak ta lazım
Başkalarını bilmem ama siz Türkçe dersinden sınıfta kalabilirsiniz (Lütfen biraz yazım kurallarına dikkat edelim.) .Yani Anlamıyorum Bu MEB'i Neden Sınav Yaparsınki Bu Dönemde? Neden Öğrencilerin Onlinedan Bi şey anlamadığı dönemde sınıfta kalma yaparsınki?
HAKSIZMIYIM?