Sizce Sınavlar Yapılmalımı

2. sınavlar yapılmasın bari be bir not aldık yeter yıllık notumuz belli.

IMG_20210313_231719.jpg

Sınavlar sayesinde 3000 olan vaka sayısını 15000 e çıkarttık , şaka bir yana sınavların olması lazımdı tüm sene evde yattınız arkadaşlar

bence yapılmalı
hiç istemiyorum ama bizi adaletli şekilde sınıflandırıcak tek şey sınav onda da işte giremeyenler fenan var
bu iş karıştı iyicene
sınav olmasa kims eçalışmayacak
Evet. Özel okulların parayla işlediği bir dönemde adaletten bahset OBP'den bahset.

Maryo yazmış:

hiç istemiyorum ama bizi adaletli şekilde sınıflandırıcak tek şey sınav onda da işte giremeyenler fenan var
bu iş karıştı iyicene
Usta sen sınavların adaletli olduğuna inanıyor musun? Özel okullardan haberin yok galiba senin?
Adamlar bir kolay 1 zor sınav yapıyorlar. Kolayı e-okul'a giriyor zor'a göre öğrenci çalıştırıyorlar. Sonra OBP puanları eklenince şaaak diye önüne geçiyor. Bu mu adalet?

Yapılmamalı bence geçen seneki gibi İlk dönemki notlara göre 2.dönemi yazılmalı bence.

Alıntıyı görüntüle
Sınavlar sayesinde 3000 olan vaka sayısını 15000 e çıkarttık , şaka bir yana sınavların olması lazımdı tüm sene evde yattınız arkadaşlar
Tüm sene keyfime mi evde yattım? Ne boş bir yorum. Tedavisi çıktı, herkese yapıldı da ben keyfime mi hâla evde yatıyorum?

Kesinlikle yapılmamalı günah olur çünkü birinin hayatını bile bile tehlikeye atıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,440
Üyeler
187,053
Son üye
Emoriann
Geri