Sizce Sınavlar Yapılmalımı

bence yapılmalı
hiç istemiyorum ama bizi adaletli şekilde sınıflandırıcak tek şey sınav onda da işte giremeyenler fenan var
bu iş karıştı iyicene
sınav olmasa kims eçalışmayacak
Çalışsakta çalışmasakta istediğimizi türkiye de elde edemiyoruz en başta bunu bil

uzaktan eğitim olsaydı belki 90 ı geçerdiniz
Yok hocam 9 da da 84 de kalmıştım hocamın yardımıyla 85 olmuştu ama değişik Matematikten 15 almıştım sözlüm sayesinde 68 olmuştu ortalaması sınavları çok zor soruyorlarl.

Usta sen sınavların adaletli olduğuna inanıyor musun? Özel okullardan haberin yok galiba senin?
Adamlar bir kolay 1 zor sınav yapıyorlar. Kolayı e-okul'a giriyor zor'a göre öğrenci çalıştırıyorlar. Sonra OBP puanları eklenince şaaak diye önüne geçiyor. Bu mu adalet?
Bizim arkadaşın okulda (özel) sınav sorularını vs. verdiler, sözlülere 100-100 girdiler reis. Kimse bana adaletten falan bahsetmesin. Hadi o özel olur dersin, Anadoluya giden arkadaşımın da hocaları sözlüleri 100-100 girdi ve bazı hocaları sınav sorularının yarısını verdi, bazı hocaları ise "açın bakın" demiş sınavda kopya çekmelerine müsade etmiş resmen. Adalet falan yok ortada anlıyacağın.

Evet. Özel okulların parayla işlediği bir dönemde adaletten bahset OBP'den bahset.
Maryo yazmış:
bence yapılmalı
hiç istemiyorum ama bizi adaletli şekilde sınıflandırıcak tek şey sınav onda da işte giremeyenler fenan var
bu iş karıştı iyicene
Çalışsakta çalışmasakta istediğimizi türkiye de elde edemiyoruz en başta bunu bil
o zaten başı çekiyor
kanka bu hayatta sınav da değil
kendini geliştirmede başarılı olan kazanıcak

Bizim arkadaşın okulda (özel) sınav sorularını vs. verdiler, sözlülere 100-100 girdiler reis. Kimse bana adaletten falan bahsetmesin. Hadi o özel olur dersin, Anadoluya giden arkadaşımın da hocaları sözlüleri 100-100 girdi ve bazı hocaları sınav sorularının yarısını verdi, bazı hocaları ise "açın bakın" demiş sınavda kopya çekmelerine müsade etmiş resmen. Adalet falan yok ortada anlıyacağın.
Diyorum da bazıları hâlâ anlamamazlıktan geliyor. Bu ülkede eğitim iyi felan değil.

Yok hocam 9 da da 84 de kalmıştım hocamın yardımıyla 85 olmuştu ama değişik Matematikten 15 almıştım sözlüm sayesinde 68 olmuştu ortalaması sınavları çok zor soruyorlarl.
o birazda öğretmenin karaına kalmış sizin öğretmenler tahminen koronadan dolayı kolay sormuşlardır

Usta sen sınavların adaletli olduğuna inanıyor musun? Özel okullardan haberin yok galiba senin?
Adamlar bir kolay 1 zor sınav yapıyorlar. Kolayı e-okul'a giriyor zor'a göre öğrenci çalıştırıyorlar. Sonra OBP puanları eklenince şaaak diye önüne geçiyor. Bu mu adalet?
malesef ne yapıcaksanız
ğlkemin geleceği inşallah iyi olur dileği ile

o birazda öğretmenin karaına kalmış sizin öğretmenler tahminen koronadan dolayı kolay sormuşlardır
Valla matematik sınavının tüm sınıf ortalamsı 19 olunca böyle kolay soru olmaz hocam.

Maryo yazmış:
bence yapılmalı
bu iş karıştı iyicene

o zaten başı çekiyor
kanka bu hayatta sınav da değil
kendini geliştirmede başarılı olan kazanıcak
Ayrıca her türlü yurt dışına çıkmayı ben kafama koydum başımız 8 uçakla gezer artık sonuçta bizi kıskanıyo diğer başkanlar 2 uçakları var sonuçta

şimdi yüzyüzede işledikleri yerlerden olsa çok iyi olur. sınav kesinlikle olmalı arkadaşlar bu aslında bizim faydamıza kendinde çalışma istepiği görmeyen öğrenci de mecbur çalışıyor. kronik hastalar ayrı sınav oluyor zaten.

Geri