Neler Yeni

sizce star wars jedi fallen order alınır mı?

L.lawliet

80+
Reaksiyon skoru
133
star wars jedi fallen order oyunu indirimlerlen beraber 100tl oluyor almaya değermi kimileri çok kötü kimileri çok iyi oyun diyor sizin deneyimlerniz nasıl

star wars jedi fallen order oyunu indirimlerlen beraber 100tl oluyor almaya değermi kimileri çok kötü kimileri çok iyi oyun diyor sizin deneyimlerniz nasıl
EA play ile steamden 20TL ye alınıyordu oyun
Oyun fena değil ben oynadım güzel hatta

Ben oynadım Beğenmedim ama arkadaşım bayılarak oynuyordu

b
battlefront al hem paran cepte kalır hem güzel oyun 2 değil ama 1

ben oynadım uzay konulu oyunlar hoşuma gittiği için çok beğendim özellikle multiplayerı çok eğlenceli grafikleride yeterli seviyede silah vuruş hissiyatları ve yakın dövüşüde başarılı alınabilir ea play ile ama biraz oyunda bugda fazla bunuda göz önünde bulundurun çok büyük buglar deil
not:
oyundaki 35saatlik tecrübelerim.
iyi forumlar dilerim.

Hikayesi ve oynanışı gayet güzel olan bir oyun. Tavsiye ederim. Oyunun tek sıkıntısı arada bir puzzle tarzı bölümler çıkıyor, oraları biraz sıkabilir ama bunun dışında gayet güzel bir oyun. Hele de Star Wars seviyorsan sana çok iyi gelir. Eğer hikayeyi 1 ayda bitiririm ve bir daha oynamam diyorsan 1 aylık EA Play alabilirsin (30 TL).

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,809
Üyeler
173,077
Son üye
hmzkc9
Geri