Xeulith
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2
- İsim
- Mehmet Bayırlı
- Discord
- Xeulith#0585
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Biraz detaylı okursan anlarsın, açık olarak belirttim dostum.O zaman leptop senin için daha uygun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Knk üniversiteye gidiceni metinde belirtmemiş o yüzden masaüstü önerdim
Knk üniversiteye gidiceni metinde belirtmemiş veyada ben görmedim o yüzden masaüstü önerdim
Ben ileride üniversiteye de gideceğim elbet dostlar, yani anlayacağınız daha 4-5 yıl kullanmam gerekecek bunu.
Ben de üniyi düşünüp ekranda takılı kalmıştım. Sürekli film ve oyun için kullanacğaımdan büyük ekran tercih ettim ve 17.3 ekran aldım. Eğer çok takıntın yoksa uçurum gibi fark yok sonuçta. Üstelik 17.3 alırsan fiyatlar saçma şekilde artışa geçiyor.
1660TI veya 17.3 ekran arasında kalıcaksın bütçeden dolayı büyük ihtimalle.
Daha uzun ömürlü olması için bence 1660TI alıp 15.6 ekranlı olan bir şey alman daha iyi olur.
İlk attığın link iyiymiş bu arada bence onu alabilirisn
(Yanlış yazmışım alttakini alman daha mantıklı olur) Düzeltme
Abra A5 V16.6.5 15.6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Abra A5 V16.6.5 15.6" Gaming Laptop ile rakiplerine canavarın gücünü göster! i5 işlemci, GTX 1650 TI ekran kartı ve 250 GB M.2 SSD ile muhteşem performans.
www.monsternotebook.com.tr
Attığım link çalışıyorsa eğer o notebook'a bakabilir misin acaba? Monster notebook üzerinde birkaç değişiklik yaptım (16 GB RAM ve 500 GB SSD) ve bütçem yetiyor. Sence ekleme yapmadan mı alayım, yoksa daha sonra mı Ram veya SSD eklemeliyim?
Ben alacaksam tam alayım istiyorum diyebilirim. Sonradan tekrardan para vermek istemiyorum açıkçası. 500 GB SSD yeterli olur mu acaba? Maalesef 1650 TI var, ama iş görebilir mi dersin?
Son düzenleme: