şahin doğan
80+ Platinum
- Konu Sahibi Konu Sahibi
dur güldürme sjsjsjjsKimse ihtimal vermiyor ama inşaAllah Fenerbahçe şampiyon olur.
dur güldürme sjsjsjjsKimse ihtimal vermiyor ama inşaAllah Fenerbahçe şampiyon olur.
Tutan yok isteğin kadar gülebilirsindur güldürme sjsjsjjs
İnşAllah Hocam dedikleriniz tutar ve şampiyon GS OlurFener 2-1 alır. GS 3-1 alır. BJK 1-1 berabere kalır.
Beşiktaş.öncelikle herkesin bayramı mübarek olsun
ligin bitmesine 2 gün kaldı ve ligde kıyasıya bir rekabet var sadece sizden kimin şampiyon olacağını ve maç skorları hakkında tahmin yapmanızı istiyorum
( benim tahminim göztepe-beşiktaş 1-1 / kayseri-fenerbahçe 1-3 / galatasaray-malatya 3-1 )
Sence Hulk gerçek olabilir mi?Fener 2-1 alır. GS 3-1 alır. BJK 1-1 berabere kalır.
Bjköncelikle herkesin bayramı mübarek olsun
ligin bitmesine 2 gün kaldı ve ligde kıyasıya bir rekabet var sadece sizden kimin şampiyon olacağını ve maç skorları hakkında tahmin yapmanızı istiyorum
( benim tahminim göztepe-beşiktaş 1-1 / kayseri-fenerbahçe 1-3 / galatasaray-malatya 3-1 )
Beşiktaşk
Sivassporöncelikle herkesin bayramı mübarek olsun
yok kanka adana demi oldu şampiyonSivasspor