Sizce TOGG alınır mı? ?

.RBO.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,702
Togg sizce alınır mı? aileye engelli indirimi ile bir araba almayı düşünüyoruz toggun en düşük versiyonu indirim ile 850k civarına geliyor i20 gibi araçlarda 650-700k civarında indirim ile gün içinde şehir içi kısa mesafede belki 15-20km de kullanılacak.
Elektieikli araça bakılınca kullanımı çok ucuza geliyor bakım ve enerji olarak
Ama togg çıkalı daha çok olmadı sizce alınır mı?.

Togg sizce alınır mı? aileye engelli indirimi ile bir araba almayı düşünüyoruz toggun en düşük versiyonu indirim ile 850k civarına geliyor i20 gibi araçlarda 650-700k civarında indirim ile gün içinde şehir içi kısa mesafede belki 15-20km de kullanılacak.
Aklıma bu geldi

Bence i20 den her halükarda iyidir hem geniş hem cüsseli hem de elektrikli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence i20 den her halükarda iyidir hem geniş hem cüsseli hem de elektrikli
Optimizasyon olarak yavaş yavaş iyi yerlere geliyor.Çoğu parçası avrupa menşeili diğer firmalara parça veren aynı firma.Bence Tek eksi yanı biraz siyasi bir araç

Kronik sorunlar için biraz süre gerekiyor. Bir de elektrikli araba cidden herkese göre değil. Gerçten uyum sağlayabiliceğinizi düşünüyorsanız alın. Çünkü şehirler arası git gel yapan veya uzun mesafeleri kullanan insanların çoğu alışamayıp elden çıkarıyor. Benim uzun yol derdim yok, şehir içi git gel yaparım kapımın önünde de paşalar gibi şarj ederim derseniz o zaman size kalmış. Peugeot pure tech motorları 3-4 sene sonra patladı o yüzden togg içinde vakit gerek tüm kronikleri gözlemleyebilmek için.

Aklıma bu geldi
Şu adam bence alamaz aracı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kronik sorunlar için biraz süre gerekiyor. Bir de elektrikli araba cidden herkese göre değil. Gerçten uyum sağlayabiliceğinizi düşünüyorsanız alın. Çünkü şehirler arası git gel yapan veya biraz uzun mesafeleri kullanan insanların çoğu alışamayıp elden çıkarıyor. Benim uzun yol derdim yok. Kısa mesafegit gel yaparım kapımın önünde de paşalar gibi şarj ederim derseniz o zaman size kalmış.
Kullanacak kişi acemiş sürücü tek amaç gün içinde markete işe okula ve gitmek yani gün içinde max 20 km kullanılacak
O yüzden bana çok mantıklı geldi

Tavsiye etmem, amcam aldı araç 200km de serviste batarya değişimi için yatıyor kendiside pişman. Aldığı günde plaka lambasıda patlaktı mobil servis gelip çözdü. Yazılım sürümü 1.6 yenilerden olmasına rağmen hala sorunları fazlaca.

Alırsın da satamazsın yoksa yazılmıştım gerçekten güzel bir araç. Bursada fabrikaya gidip baktım (Mayıs 2025) ile gelenler 1.6 güncellemesi alıyordu. Çalışanlar öyle söylediler. Bineriz satmayız dersen alınabilir. Bugün C3'lerin elektiriklileri 1mdan fazla.

Alırsın da satamazsın yoksa yazılmıştım gerçekten güzel bir araç. Bursada fabrikaya gidip baktım (Mayıs 2025) ile gelenler 1.6 güncellemesi alıyordu. Çalışanlar öyle söylediler. Bineriz satmayız dersen alınabilir. Bugün C3'lerin elektiriklileri 1mdan fazla.
Engelli indirimi ile alınan araç 10 yıl boyunca satılamıyor zaten

Çok fazla uzun yolculuk yapacaksan elektrikli araç alınmaz. Şehir içi kullanacaksan alınacak en mantıklı aile arabası

Şehir içinde bineceksen her türlü alınır. Yazılım hatalarına çok takılmayın. Bir kaç güncellemede her şey düzeltilebilir. Yapısal sorun da bildiğim kadarıyla yok. Gerek konfor gerek teknoloji gerek görsel olarak o paralara alabileceğiniz tüm arabalardan bir kaç gömlek üstün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,553
Üyeler
183,300
Son üye
JohnWickk
Geri