Neler Yeni

Sizce toplayacağım bu sistem nasıl ? değerlendirin lütfen.

Alikose01

80+ Bronze
Bu kasa o kadar boş bir kasa ki...
Neyse tek diyeceğim yapma 2 kasa da hava akışı olarak birbirlerine benzerler ama 2 sistem hiç birbirine benzer değil.
@KeremMm Ranker Virgo sar arkadaşa.
Kasa'nın nesi varki ? hava akışı falanmı kötü olur ?
Ekran kartı sorunlu model büyük ihtimalle. Jd ssd de kronik sorunlu.
hyperx ve James Donkey önceki sistemimden kalan ssd'ler sadece m2 ssd eklemesi yaptım buna.

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,478
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Kasa'nın nesi varki ? hava akışı falanmı kötü olur ?

hyperx ve James Donkey önceki sistemimden kalan ssd'ler sadece m2 ssd eklemesi yaptım buna.
Bunları belirtsen hani?
Kasanın neresi kötü dersen pahalı derim, PSU ile birlikte alacaksan Sinerji'den MB511 +MWE 650W 2'si 1400TL falan ama değmez çünkü bütçen belli hava akışı iyi ucuz bir kasa seçip 2060S'li sistem kurmanı öneriyoruz çünkü belli değil mi? Kasa FPS vermez ve dediğimiz kasalar soğutması kötü değil

Alikose01

80+ Bronze
Bunları belirtsen hani?
Kasanın neresi kötü dersen pahalı derim, PSU ile birlikte alacaksan Sinerji'den MB511 +MWE 650W 2'si 1400TL falan ama değmez çünkü bütçen belli hava akışı iyi ucuz bir kasa seçip 2060S'li sistem kurmanı öneriyoruz çünkü belli değil mi? Kasa FPS vermez ve dediğimiz kasalar soğutması kötü değil
yok tabii ki kötü demiyorum verdiğiniz kasaların soğutmasına falan, ben sadece görünüş olarak böyle hoş bir kasa istiyorum, tabi birazcıkta hava akışının iyi olabilceği bir kasa.

Top Bottom