Neler Yeni

Sizce Türk halkı cahil mi?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,049
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,822
İsim
Mert Can Ergün
Bunları ak parti ve mhp de görebilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Sizce Türk halkı cahil mi?
Bence evet örnek olarak sosyal medyada adamlar tartışma yapıyorsun herhangi bir konuda adam okuduğunu anlamıyor veya kaynak atarsın görmezden gelir veya hiç okumaz birde bu ülkenin sağ sol comar hiç çekilmiyor Twitter görebilirsiniz bir insan ölümüne neden siyasi parti ve siyasetçi aşırı bağlı kalır anlamış değilim.
Neyse bir taraftan biraz içimi dökmüş oldum. :)
Her halkın cahil bir kesimi olur.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
Ne desem linçlerler şimdi
(yani cahiliz)

GTX 1060

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Asus Dual GTX 1060
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü bilgisayar tavsiyeleri
Gençleri için söylüyorum çoğunluğu vasıfsız ümitsiz ve etrafa sadece negatif enerji yayarlar.

Üniversiteyi zaman kaybı olarak görürler, okusak ta Türkiye'de bir şey olmayız kafasındalar.

Masaüstlü gezgin, Savaş pumpcu izleyip Türkiyeyi boş bir yer Türkiyede okuyup hiçbir şey olamayacaklarını sanarlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gençleri için söylüyorum çoğunluğu vasıfsız ümitsiz ve etrafa sadece negatif enerji yayarlar.

Üniversiteyi zaman kaybı olarak görürler, okusak ta Türkiye'de bir şey olmayız kafasındalar.

Masaüstlü gezgin, Savaş pumpcu izleyip Türkiyeyi boş bir yer Türkiyede okuyup hiçbir şey olamayacaklarını sanarlar.

Yurtdışına çıksam da kurtulsam kafasındalar, sanki bir şey bilmeden yurtdışına çıkınca hemen refaha ulaşacaklarını sanan hayalperestler.

Napoli

80+
Aziz nesin boşuna mı %80i gerizekalıdır demiş :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

İronik gelebilir ama gezginin birkaç videosunu izledikten sonra okuyup iyi bir mühendis olmaya karar verdim. Şuan kendisi üniversiteye zaman kaybı dese de planlarımı oluşturdum yolumu çizdim bu yüzden umursamıyorum okul hakkında söylediklerini. Kısaca kendisinden almam gerekenleri aldım :D Okuyup bir şey olamayız diyenler zaten üni kazansa bile kendini geliştirmek yerine 4 yıl yatıp diploma alıp iş bulamayacak olan kafadır zaten kendilerini özetliyorlar kısaca. Ve evet özellikle bahsettiğin kanalları izleyen yaşı küçük liseli kitle müslüm dinleyerek geziyor.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,822
İsim
Mert Can Ergün

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Sen reisi seviyor ve destekliyorsun o.O2
1653669094429.png

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Çoğunluğu cahil. 20 kişiden 18'i.

Besim Tibuk

80+ Gold
Evet, ama bize özgü değil bu durum.
Çünkü bunu topluma değil, kişiye göre söyleyebiliriz.

Amerikan olup daha 2 tane ülke sayamayan da var, Türk olup nice başarılara imza atan da.
Yine Türk olup "Alamanya bizi gısganıyor" diyen de var, Alman olup politikayı, ekonomiyi bilen de...

Top Bottom