Sakurajima Mai
80+ Bronze
Dahası
4,5 yılı bulmazBunu Zaman Gösterir cs cıkalı kaç yıl oldu cs de eskiden hileler azdı valoda da 4 5 yıla cs ye dönebilir diye düşünüyorum
4,5 yılı bulmazBunu Zaman Gösterir cs cıkalı kaç yıl oldu cs de eskiden hileler azdı valoda da 4 5 yıla cs ye dönebilir diye düşünüyorum
Platinde ayırt etmesi daha zor olabilir fakat benim elomda oldukça kolay oluyor.Uzun zamandır oynuyorum daha hiç denk gelmedim, belki ligim düşük olduğu içindir (platin)
CS:GO'yu geçen sene haziran veya temmuz aylarında bırakmıştım artık hilelerden bıktığım için.Şuan CS deyim 4 senedir bura da da hileler deli ediyor adamı
İmmortal'a boostla beni bi bakıyım hile var mı yok muPlatinde ayırt etmesi daha zor olabilir fakat benim elomda oldukça kolay oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
CS:GO'yu geçen sene haziran veya temmuz aylarında bırakmıştım artık hilelerden bıktığım için.
Merak etme artıcak.Evet söylediklerine oldukça katılıyorum. Valorant yine de oldukça iyi iş çıkarıyor fakat tek temennim sayılarının artmaması.
Mm den bahsediyorCs de hile var diyenler net low elo faceit girin bakın hile geliyo mu