BagetEkmek
80+
- Reaksiyon skoru
- 94
bir tanıdığım bana bir dosya gönderdi içinde 2 klasör vardı bir tanesinde far cry 3 ün crackli oyun dosyaları bir tanesinde ders kayıtları vardı anti virüsüm kaspersky
Crackli hiçbir programı bilgisayarına yükleme ve barındırma. Sana gönderilen hiçbir dosyayı açma. Böyle bir şeyden şüpheleniyorsan format at kafan rahat olsun.bir tanıdığım bana bir dosya gönderdi içinde 2 klasör vardı bir tanesinde far cry 3 ün crackli oyun dosyaları bir tanesinde ders kayıtları vardı anti virüsüm kaspersky
dosyayı kaspersyla tarasam virüsü çözebilirmiyimCrackli hiçbir programı bilgisayarına yükleme ve barındırma. Sana gönderilen hiçbir dosyayı açma. Böyle bir şeyden şüpheleniyorsan format at kafan rahat olsun.
Tam tarama yap kaspersky ile hiçbir ".exe" dosyasını taratmadan açmabir tanıdığım bana bir dosya gönderdi içinde 2 klasör vardı bir tanesinde far cry 3 ün crackli oyun dosyaları bir tanesinde ders kayıtları vardı anti virüsüm kaspersky
Hiçbir antivirüsün bilgisayarı koruduğunu düşünmüyorum. Hepsi para tuzağı bence. Sen dikkatli olup kendini koruyacaksın. Windows un kendi antivirüsü yeterli. En azından bilgisarına zararlı exe dosyası indirdiğinde uyarıyor seni.dosyayı kaspersyla tarasam virüsü çözebilirmiyim