Excator23cm
80+ Gold
Ambulanslar gelmiyor malesef gelemezlerde zaten.Eve gelirler mi benim mi yaptırmam gerekiyor?
Ambulanslar gelmiyor malesef gelemezlerde zaten.Eve gelirler mi benim mi yaptırmam gerekiyor?
Garip bir virüsBen öyle çok dikkat etmiyorum ama nedense bana hiç gelmedi
Her sabah bir kaşık pekmez yiyorum. Diyete de başlamıştım ekmeği kestim 4 kilo verdim.Karantinaya al kendini ev halkından uzak dur onların sağlığı için, bol sıvı tüket, yemene içmene dikkat et sağlıklı beslen pekmez vs.yemeni öneririm ve yakın zamanda test ol inşAllah pozitif çıkmaz.
Ben hayatın kuralı olarak görüyorum neyden korktuysam çoğu olarak başıma gelmedi amaan dediğim şeyler ise başıma gelmiyor garipGarip bir virüs
Genelde psikolojik oluyor o benim birkaç arkadaşımın temas ettikleri kişiler pozitif çıkmıştı onlarda karantinada biryerlerinin ağrıdığını söylemişlerdi ama negatif çıktılar.Haberi aldıktan sonra biyerlerim ağrımaya başladı. Psikolojiktir değil mi?
Korku değil de tedbir alan birisiydim. Aile'den 1 kişi markete gidiyordu vs. dikkat ediyorduk yani.Ben hayatın kuralı olarak görüyorum neyden korktuysam çoğu olarak başıma gelmedi amaan dediğim şeyler ise başıma gelmiyor garip
Güzel o zaman benim tanıdıklarım olmuştu ben de deneyimlerine göre dedim.Her sabah bir kaşık pekmez yiyorum. Diyete de başlamıştım ekmeği kestim 4 kilo verdim.
Aynen bendebaşlığı görünce "bilgisayara virüs kapmış mıdır ?" anlamıyla girdim konuya
İnşallah.Korku değil de tedbir alan birisiydim. Aile'den 1 kişi markete gidiyordu vs. dikkat ediyorduk yani.
babamın iş yerinden bulaştı işte.
Şimdi tekrar bulaşmış olabilir. İnşallah 2. kere değilizdir.
Sizin maske türünüz n95 miydi yoksa cerrahi maskemi bildiğim kadarıyla n95 maske partökürlere karşı %50 % 80 üzerinde koruma sağlıyordu (emin değilim sadece maske türünüzü sordum) birde eğer yaşınız küçükse eklem ağrısı yapıyor ve yaşınız kaçtı?Bana özel derse gelen hoca maskesiz ders anlatıyordu. Bugün test yaptırmış pozitif çıkmış. Sizce ben de kapmışmıyımdır? Moral verin bana Kaptıysam ne yapmam lazım? Önerileriniz neler?