Sizce virüs programına gerek var mı?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
4,893
Arkadaşlar günlük bir ev kullanıcısının virüs programına ihtiyacı olur mu? Virüs nerden bulaşır? Mesela sadece steamden oyunlar indiriyor, İnternetten film video vs indirmiyor. PC den yasaklı sitelere girmiyor. Günlük bir kullanıcı için uygun fiyatlı ama güzel bir virüs programı öneriniz var mı? Windowsun defenderi yeterlimidir?

Son düzenleme:
Arkadaşlar günlük bir ev kullanıcısının virüs programına ihtiyacı olur mu? Virüs nerden bulaşır? Mesela sadece steamden oyunlar indiriyor, İnternetten film video vs indirmiyor. PC den yasaklı sitelere girmiyor. Günlük bir kullanıcı için uygun fiyatlı ama güzel bir virüs programı öneriniz var mı?
Virüs programlari bilgisayarin performansini düsürüyo üstüne paralilar hariç çokta işe yaramiyo gerek yok bence

Arkadaşlar günlük bir ev kullanıcısının virüs programına ihtiyacı olur mu? Virüs nerden bulaşır? Mesela sadece steamden oyunlar indiriyor, İnternetten film video vs indirmiyor. PC den yasaklı sitelere girmiyor. Günlük bir kullanıcı için uygun fiyatlı ama güzel bir virüs programı öneriniz var mı?
Malwarebytes indirip taratıyorum ve sıliyorum dostum, yani aslında gereksiz

Virüs programlari bilgisayarin performansini düsürüyo üstüne paralilar hariç çokta işe yaramiyo gerek yok bence
windows defender kullanıyorum. Ara sıra taratıyorum bişe çıkmıyor.

Gereksiz olduğunu düşünüyorum windows defenderi de kapatırım ama ayda 1 kez tarama yaparım ne olur ne olmaz

Elbette gerek var. İnternette dolaşırken bile virüs kapabilirsin bu dönemde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,550
Üyeler
189,857
Son üye
Frekans76
Geri