virüs programına gerek var mı

GURKANSER

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
250
arkadaşlar steam vs benzeri programların riot gibi şirketlerin oyununu indirip oynuyorum sadece her şey orjinal ve günlük windows kullanıyorum sizce virüs programına gerek varmıdır

Virüs programına gerek var ama ücretli olanlarını tavsiye ederim, tehditin ne zaman geleceği belli olmuyor. Gerek yok diyen çok insan var ama bence kesinlikle gerekli.

arkadaşlar steam vs benzeri programların riot gibi şirketlerin oyununu indirip oynuyorum sadece her şey orjinal ve günlük windows kullanıyorum sizce virüs programına gerek varmıdır
360 total security indirip gereksiz dosyaları da silebilirsin

Defender yeterli bence.

Bence gerek yoktur özel bir şeyler saklamıyorsan eğer gereksiz bence.

Kullan ne olur ne olmaz.

o tarz şeyleri ara sıra yapıp hallediyorum genel olarak yüklü kalmasın bencede
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet sileyim ayda bir yükler tam tarama yapar silerim
Yani bence en mantıklısı öyle virüs olduğunu hissedersen yüklersin tarama yaparsın.
Mesela virüs bulaştığı zaman görev yöneticisinden yakalayıp siliyorum.
Saçma site açan virüsleri felan çok rahat düzeltiyorsun öyle.

İstersen kullan ama bilgili veya her yerden dosya indirmiyorsan şart değil. Ben kullanmıyom ama sen yükle dursun ne olur ne olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,349
Üyeler
186,325
Son üye
Canfinswened
Geri