360 total security indirip gereksiz dosyaları da silebilirsinarkadaşlar steam vs benzeri programların riot gibi şirketlerin oyununu indirip oynuyorum sadece her şey orjinal ve günlük windows kullanıyorum sizce virüs programına gerek varmıdır
Defender yeterli bence.arkadaşlar steam vs benzeri programların riot gibi şirketlerin oyununu indirip oynuyorum sadece her şey orjinal ve günlük windows kullanıyorum sizce virüs programına gerek varmıdır
Bence gerek yoktur özel bir şeyler saklamıyorsan eğer gereksiz bence.arkadaşlar steam vs benzeri programların riot gibi şirketlerin oyununu indirip oynuyorum sadece her şey orjinal ve günlük windows kullanıyorum sizce virüs programına gerek varmıdır
o tarz şeyleri ara sıra yapıp hallediyorum genel olarak yüklü kalmasın bencede360 total security indirip gereksiz dosyaları da silebilirsin
evet sileyim ayda bir yükler tam tarama yapar silerimBence gerek yoktur özel bir şeyler saklamıyorsan eğer gereksiz bence.
Yani bence en mantıklısı öyle virüs olduğunu hissedersen yüklersin tarama yaparsın.o tarz şeyleri ara sıra yapıp hallediyorum genel olarak yüklü kalmasın bencede
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet sileyim ayda bir yükler tam tarama yapar silerim