SüleymanÇakır.
80+ Gold
Dahası
Baktığımız zaman son dönemde çok oluyor sizce nedeni nedir ?
Ne alaka avrupada müslümanlik hizla artıyorBaktığımız zaman son dönemde çok oluyor sizce nedeni nedir ?
Hocsm avrupa doğru fakat ülkemizdeki durum farklıNe alaka avrupada müslümanlik hizla artıyor
Hatta dünya çapında daha fazla
Türkiyede akp saolsun milleti dinden sogutuyor ama cogunun ben sinirden söyledigini düşünüyorum bide yeni genclerin islami yanlış tanimalari şunlar bir gitsin düzelir zamanlaHocsm avrupa doğru fakat ülkemizdeki durum farklı
Hocam onlar azalıyormu azalıyorsa da bilmiyorumSadece İslam değil Teist dinlerde azalıyor
umarım hocamTürkiyede akp saolsun milleti dinden sogutuyor ama cogunun ben sinirden söyledigini düşünüyorum bide yeni genclerin islami yanlış tanimalari şunlar bir gitsin düzelir zamanla
Zaten araştırıp çıkıyorsa o daha da ahmaklıkİnternet çağındayız. İnsanlar araştırıyor.
Zaten araştırıp çıkıyorsa o daha da ahmaklık
Şahsen liseye yaklaşık 3 ay filan gittim (Gerçi okuduğum pek söylenemez çünkü 3 ay içerisinde yaklaşık 2 ay okuldan kaçıp internet kafeye gittim. ) ve bu 3 ay da imam hatip lisesinde okudum dini öğrendim ve şu anda bir dini inancım yok. Sonra okulun bir şeye yaramayacağını anladığımda 3 ayın sonunda okulu bıraktım. Şu anda açık liseden devam ediyorum.Baktığımız zaman son dönemde çok oluyor sizce nedeni nedir ?
Hocam ben bunun sebebini öğrenmek için açtımSen o sözde sorgulayanlara bakma
Basar Masunatı Görüpte. basiret Sanii görmezse pek bir .... konuma düşer.
Hayvani duygularını kuralsız yaşamak istedikleri için çıkarlar
ASLA bir kanıtları yoktur. Allah 1dir. Kanıt olarak sunduklarını islam red etmiyor aslında komik olan bu göremezler onlar
Münafıklar bunları dinden soğuttu 2 tarafta aynı yere gidecektir.
Burda demezsen orada ... dedirtirler yorma kafanı
Takmada keşke böyle konuda açmasan Onlar göremezler
100 ton kömür 1 elmas olması için kül hatta dışkıya çevrilse zarar mıdır ? değildir elmas değerlidir gerisi yıkılır giderHocam ben bunun sebebini öğrenmek için açtım