Neler Yeni

Sizce yeni darbe mi geliyor?

Mami bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Muhammet Arda Kara
Herkese iyi akşamlar dilerim. Bildiğiniz üzere Ekrem İmamoğlu diploması iptal olması sonucu halk ayaklandı ve nerdeyse 15 temmuz darbesi kadar fazla insan toplandı. Polis kaba güç uyguluyor. Sizce yeni bir darbe kapıda mı? Yorumlarınızı bekliyorum.

Herkese iyi akşamlar dilerim. Bildiğiniz üzere Ekrem İmamoğlu diploması iptal olması sonucu halk ayaklandı ve nerdeyse 15 temmuz darbesi kadar fazla insan toplandı. Polis kaba güç uyguluyor. Sizce yeni bir darbe kapıda mı? Yorumlarınızı bekliyorum.

adamlar duzenlerını kurmuşlar zaten ordu bile onların adamlarıyla dolu,yani anlayacağın ordu darbe yapmazsa hiçbir güç yapamaz darbe ki orduda onların adamlarıyla dolu zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Baray Gündeşli

çok fazla bir insan topladığını sanmıyorum sayısı 15 bini geçmez ki sadece istanbulda var şuan ülke geneli sakin takılıyor

Mami bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Muhammet Arda Kara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım. Olayları galiba ben biraz fazla abartıyorum. Sanki Türkiye komple değişecekmiş gibi geliyor.

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
994
İsim
Ege
Anladım. Olayları galiba ben biraz fazla abartıyorum. Sanki Türkiye komple değişecekmiş gibi geliyor.
Değişse bile baştakiler aynı kalır düzeni kurmuşlar gitmeyede niyetleri yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Oğuzhan

Ne temmuz darbedi ne temmuz darbesi?

quartle

80+ Gold
çok fazla bir insan topladığını sanmıyorum sayısı 15 bini geçmez ki sadece istanbulda var şuan ülke geneli sakin takılıyor
Ben Konyadayım burda bile toplanıldı 2 gündür her geçen süre artıyor kalabalık nasıl yok

Elefterios

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
716
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
hükümet bir şey yapmalı aksi takdirde denildiği gibi ekonomi çok daha kötü olacak her geçen gün kötüye gidiyor

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
Mert
hükümet bir şey yapmalı aksi takdirde denildiği gibi ekonomi çok daha kötü olacak her geçen gün kötüye gidiyor
Hükümetin 23 senenin sonucunda yaptıkları ortada. Çarşı, pazar ateş pahası. Kimsenin vatandaşı düşündüğü yok. Tüm siyasetçiler ceplerini doldurma peşinde. Halk olarak biz değişmeden hiçbir şey değişmeyecek bu ülkede.

MufasaBoss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Şahin
Knk Bursa İzmir İstanbul Ankara Trabzon Rize Eskişehir Adana Çorum Ve Başka İllerde Protesto Oldu Knk Ne Anlatıyon Sen

Top Bottom