Neler Yeni

Youtube Sizce YouTube'a Başlamak Mantıklı mı ?

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Kral yapılmayanı yapman gerek. İnsanlar youtube gibi platformları artık yemek yerken veya zaman öldürmek için kullanıyor. Mesela yeni bir kanal keşfetime düştü. Adam omegle'de piyano çalarak(tek şarkı sadece) insanların reaksiyonlarını kaydediyor ve paylaşıyor. 4-5 video var sadece kanalında ve izlenmeleri 200k üzeri. İnsanlara kendini izlettirecek kolay fakat sürükleyici içerikler sunacaksın. Ya da uğraşıp emek verip çoğu kanaldan daha kaliteli editler yapacaksın. Eskisi gibi kolay yükselebilirsin. Fakat çoğu alanda halihazırda paylaşım yapan kanal mevcut. Asıl soru şu.
Sen bir kanal açarsan, diğer kanallardan neyi farklı yapacaksın?
Hocam farklı bir şeyim yok ne yazık ki. Sadece iyi Valorant oynuyorum hepsi bu. :(

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Artık YouTube'a başlayan bir yere gelemez diye düşünüyorum o kadar çok kanal ve video var ki.

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Hocam çok açık diyorum ; Türkiye'de ünlü olmak çok zor değil fakat unutulmamak ve kalıcı olmak zor.
Milletin anasına bacısına sövüp ünlü olursun 3-5 kitleyi eğlendirdikten geyik muhabbetinden sonra unutulur gidersin eğer Tolunay Ören gibi kemik kitlen olmazsa.
Artık eskisi gibi amatör işlerle tutulman daha zor oluyor. Videoyu atma saatin başlıklar her şey birer etken fakat ilk önce videonun kalitesi diksiyonun ve aktiflik önemli.
Eğer harbiden açtığınız kanalın alanında bilinen bir kanal olmasını istiyorsanız bunlara dikkat edip biraz reklamla zaten tanınmaya başlarsınız , izlenmeler buna bağlı artacaktır.
Zamanında bende açmak istiyordum şuanlık erteledim o fikirleri ama şimdiden kolay gelsin hocam size.

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Hocam çok açık diyorum ; Türkiye'de ünlü olmak çok zor değil fakat unutulmamak ve kalıcı olmak zor.
Milletin anasına bacısına sövüp ünlü olursun 3-5 kitleyi eğlendirdikten geyik muhabbetinden sonra unutulur gidersin eğer Tolunay Ören gibi kemik kitlen olmazsa.
Artık eskisi gibi amatör işlerle tutulman daha zor oluyor. Videoyu atma saatin başlıklar her şey birer etken fakat ilk önce videonun kalitesi diksiyonun ve aktiflik önemli.
Eğer harbiden açtığınız kanalın alanında bilinen bir kanal olmasını istiyorsanız bunlara dikkat edip biraz reklamla zaten tanınmaya başlarsınız , izlenmeler buna bağlı artacaktır.
Zamanında bende açmak istiyordum şuanlık erteledim o fikirleri ama şimdiden kolay gelsin hocam size.
Teşekkürler hocam :)

Top Bottom