Neler Yeni

Youtube Sizce YouTube'a Başlamak Mantıklı mı ?

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar, çocukken saçma sapan absürt kanallar açıyordum sürekli, hatta akrabalarım bile dalga geçiyordu. Ama şu an şükürler olsun ki yeni bir bilgisayar aldım ve YouTube'de videolar çekmek istiyorum, ama eskisi gibi başarısız olup, yine rezil olmaktan korkuyorum. Valorant editleri ve ETS 2 Yol ve Mod videoları paylaşmayı düşünüyorum siz ne dersiniz kanal açma fikrime ?
Buraya kadar okuyup, yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkürler. İyi Akşamlar, İyi forumlar <3 :)

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar, çocukken saçma sapan absürt kanallar açıyordum sürekli, hatta akrabalarım bile dalga geçiyordu. Ama şu an şükürler olsun ki yeni bir bilgisayar aldım ve YouTube'de videolar çekmek istiyorum, ama eskisi gibi başarısız olup, yine rezil olmaktan korkuyorum. Valorant editleri ve ETS 2 Yol ve Mod videoları paylaşmayı düşünüyorum siz ne dersiniz kanal açma fikrime ?
Buraya kadar okuyup, yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkürler. İyi Akşamlar, İyi forumlar <3 :)
Başkalarının fikrini önemsiyorsan vazgeç dostum. Yapıcı eleştiri olmayan olumsuz yorumları takmayacaksın kafana. Başkası ne derse desin. Sen yapmak istiyor musun ? istiyorsun. Kim ne demiş ne önemi var ?

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
direk ets2 yoldan başlama bunun için tanınmıs muhabbetinin iyi olması ve bunu bilmeleri lazım

ilk olarak shortstan valo editleriyle başla ordan etkileşim al sonra yaparsın ets yi falan

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
tümen dağ
aç kanka parayla değil ya

Olayin yoksa izlenmezsin.

Altin xoxuk milletin anasina bacisina soverek unlu oldu.

Abbas yanbasan da kurt agziyla unlu oldu.

Vechiron (heumrage) oz abim de allaha soverek earrape cigliklariyla unlu oldu ama kitleyi elde ettikten sonra kotu stratejiler kullandigi icin izlenilmiyor artik.

Milletin anasina bacisina sov, yapmacik ol demiyorum ama isler boyle yuruyor biraz.

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre
Mod tanıtımı gibi videolardansa sohbet içeren oynanış videoları paylaşırsan daha iyi izlenir @ForeverRakan 'ında dediği gibi shortstan edit ile etkileşim alarak başlasan daha iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Milletin anasina bacisina sov, yapmacik ol demiyorum ama isler boyle yuruyor biraz.
+ evet seni diğerlerinden ayıran bişe olması lazım

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Vechiron (heumrage) oz abim de allaha soverek earrpar cigliklariyla unlu oldu ama kitleyi elde ettikten sonra kotu stratejiler kullandigi icin izlenilmiyor artik.

Hocam yani ne yazıkki dediğinizde haklısınız, ama ben kimseyle aramı bozmayıp, saygılı bir şekilde devam etmek istiyorum :(

direk ets2 yoldan başlama bunun için tanınmıs muhabbetinin iyi olması ve bunu bilmeleri lazım

ilk olarak shortstan valo editleriyle başla ordan etkileşim al sonra yaparsın ets yi falan
Çok teşekkürler hocam bana fikir konusunda yardımcı olduğunuz için :). Hocam editten ufak tefek anlıyorum hangi edit programını önerirsiniz ?

Başkalarının fikrini önemsiyorsan vazgeç dostum. Yapıcı eleştiri olmayan olumsuz yorumları takmayacaksın kafana. Başkası ne derse desin. Sen yapmak istiyor musun ? istiyorsun. Kim ne demiş ne önemi var ?
Evet hocam dediklerinizde o kadar haklısınız ki. Gerçekten yeni bir kanal açma konusunda beni baya bi gaza getirdiniz :D
ilk olarak valorant videolarını shorts olarak paylaşacağım.
Video kayıt için OBS Studio
Edit için de Camtasia'mı öyle bir uygulama vardı onu kullanabilir miyim ?

Hocam bi de hani videoları konuşmadan çekmeyi düşünüyorum. Siz ne dersiniz bu fikire ?

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Evet hocam dediklerinizde o kadar haklısınız ki. Gerçekten yeni bir kanal açma konusunda beni baya bi gaza getirdiniz :D
ilk olarak valorant videolarını shorts olarak paylaşacağım.
Video kayıt için OBS Studio
Edit için de Camtasia'mı öyle bir uygulama vardı onu kullanabilir miyim ?
Camtasia kullanılabilir. Bende ortaokuldayken kanal açmıştım. Şimdi kardeşime verdim o da nadiren çekiyor.
Şöyle paylaşayım benim çekip en çok tutan videomu 😅

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Camtasia kullanılabilir. Bende ortaokuldayken kanal açmıştım. Şimdi kardeşime verdim o da nadiren çekiyor.
Şöyle paylaşayım benim çekip en çok tutan videomu 😅
Hocam inanır mısınız, bu video gibi bir çok video çektim bende küçükken :D . O zamanlar çok güzeldi ya.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Hocam inanır mısınız, bu video gibi bir çok video çektim bende küçükken :D . O zamanlar çok güzeldi ya.
Kimseyi umursamıyorduk. İstedik mi yapıyorduk. O özgüven ve istek... pahabiçilemez. Tekrar öyle olmak lazım.

Raichu93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Atakan AKKUŞ
İlgilendiği Kategoriler
Age of Empires 1-2-3-4 ve Age of Mytholgy serileri.
Instagram
legendeliteteacher05
Herkese sucuk ekmek ısmarlarsan efsane bir youtuber olabilirsin bence 😋🙃

Klanta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Ahmet Bayram Topcu
Kral yapılmayanı yapman gerek. İnsanlar youtube gibi platformları artık yemek yerken veya zaman öldürmek için kullanıyor. Mesela yeni bir kanal keşfetime düştü. Adam omegle'de piyano çalarak(tek şarkı sadece) insanların reaksiyonlarını kaydediyor ve paylaşıyor. 4-5 video var sadece kanalında ve izlenmeleri 200k üzeri. İnsanlara kendini izlettirecek kolay fakat sürükleyici içerikler sunacaksın. Ya da uğraşıp emek verip çoğu kanaldan daha kaliteli editler yapacaksın. Eskisi gibi kolay yükselebilirsin. Fakat çoğu alanda halihazırda paylaşım yapan kanal mevcut. Asıl soru şu.
Sen bir kanal açarsan, diğer kanallardan neyi farklı yapacaksın?

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,202
İsim
Necati
Uzun ve sıkıcı videolar tutmaz izlenmez ets mod gibi, kim neden izlesin hocam o tarz videoları?
Ayrıca dalga geçenleri önemsemeyin gerçekten hevesiniz varsa hevesinizi kırmadan devam edin o dalga geçenler ilerde bizede öğret diyecekler emin ol.

Bende interneti halledince başlayacağım hiçbirşey için geç değildir .

İçerik önerisi olarakta web cam varsa kayıt alın güzel Valorant ve csgo maçlarınızı paylaşın .

Güzel vuruşların editini , veya valorant ile ilgili 2Xcivin yaptığı gibi içerikler yapabilirsiniz çok tutuyor.

Top Bottom