Neler Yeni

🔴 Sizde şimdi CS2'de VAC Ban'mı yediniz? Valve büyük hata yaptı!

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,993
İsim
Burak Karadağ
Arkadaşlar 1 saat önceden itibaren YouTube'da bir sürü CS2 VAC Ban dalgası ile ilgili video yayınlandı anlık. Bir şeyler olmuş oyunda ve bir sürü oyuncu banlanmış haksız yere. 2 milyon dolar envantere sahip hesap dahi banlanmış! Herkes çok şaşkın şuan.
VİDEOLAR "CS2'Yİ SAKIN AÇMAYIN!"
"DO NOT OPEN CS2"

Screenshot_20231205_195824_YouTube.jpg

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,521
İsim
Ümit Can
Evet az önce bende ban yediğimi öğrendim. Overwatch tarafından banlanmışım ne hikmetse... Umarım bu ban dalgasında dalgayı bize kaldırmamışlardır da gerekeni yaparlar... 3000 saatlik emeğimin içine ettiler çünkü..

destek talebi oluşturdum inşallah paşalarımın keyfi ve kahyaları durumu fark ederde bir an önce kaldırırlar banı.. Manevi olarak belki de en değerli şeyim olan steam hesabımın köşesinde sanki suçluymuşum gibi kıpkırmızı bir yazı var.. Gerçekten bir şeyler yapıp yesem umrumda olmaz ancak koydu biraz..

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,993
İsim
Burak Karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet az önce bende ban yediğimi öğrendim. Overwatch tarafından banlanmışım ne hikmetse... Umarım bu ban dalgasında dalgayı bize kaldırmamışlardır da gerekeni yaparlar... 3000 saatlik emeğimin içine ettiler çünkü..
Ulan arkadaş aynı bizim ülkede rahat olamamamız gibi oldu şuan. Suçsuz yere yargılanıyorsun ve hileciler cirit atıyor :) envanter de 40K ediyor ayıptır söylemesi ve ban yiyip yemediğimi bile bilmiyorum bilgisayarı kaldırdım çünkü.

Bünyamina

80+ Platinum
Çok büyütülecek bir şey değildir hallederler.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,521
İsim
Ümit Can
Ulan arkadaş aynı bizim ülkede rahat olamamız gibi oldu şuan. Suçsuz yere yargılanıyorsun ve hileciler cirit atıyor :) envanter de 40K ediyor ayıptır söylemesi ve ban yiyip yemediğimi bile bilmiyorum bilgisayarı kaldırdım çünkü.
Bu atılan ban dalgası dediğin gibi "yanlış ban dalgası" ise gerekeni yaparlar diye umuyorum şayet eğer ola ki kaldırmazlarsa 3000 saatlik emeğimi 3000 saatlik hakkımın zerre kadarını helal etmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok büyütülecek bir şey değildir hallederler.
Konu Valve olunca belli olmuyor halletmeyebilirler.

Bünyamina

80+ Platinum
Hallederler bunun açıklaması basit o gün banlanan herkesi kaldırırlar olur biter. Mantıkta bu kadar basit çok kasmayın bence tabi.

ye.serdar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre Serdar
AZ ÖNCE VAC BAN YEDİĞİMİ ÖĞRENDİM HAYATIMDA HİLE KULLANMADIM ENVENTER DEĞERİM YAKLAŞIK 10 BİN DOLARA YAKIN NEDEN HİLE KULLANIP KENDİ AYAĞIMA SIKAYIM HERKES AYNI SORUNU YAŞIYOR UMARIM HATALI VAC BANLARI GİBİ 3 AY BOYUNCA BEKLETMEZLER , HİLE KULLANMADIĞIM HALDE BANLANDIM STEAM DESTEĞE YAZDIM VALVE DESTEĞE YAZDIM AVUKATLARIMA YAPTIĞIM ÖDEMELERİN DEKONTLARINI GÖNDERDIM MADDİ MANEVİ TAZMİNAT DAVASI AÇACAĞIM HAKSIZ BAN YÜZÜNDEN , NE YAPMAMIZ LAZIM Bİ YARDIMCI OLUN

Ekler

• Adsız123.png
    Adsız123.png
    2 MB · Hit: 462
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,993
İsim
Burak Karadağ
Bu atılan ban dalgası dediğin gibi "yanlış ban dalgası" ise gerekeni yaparlar diye umuyorum şayet eğer ola ki kaldırmazlarsa 3000 saatlik emeğimi 3000 saatlik hakkımın zerre kadarını helal etmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konu Valve olunca belli olmuyor halletmeyebilirler.
Benim de 3K seni anlıyorum umarım düzeltirler. Forumda şuan gördüğüm kadarıyla ban yiyen 3. Kişisin

kupır

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Mustafa SAĞDIÇ
Steam
mstfsgdc
Twitter
sagdic
Discord
mstfsgdc
AMD banlarını açtılarsa sizinkileri de açarlar büyük ihtimalle ama bu nedir arkadaş ya, yıllar sonra oyun çıkarıyorsunuz CS:GO daha iyiydi valla.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ben daha güncellemedim inş bir şey olmaz bana

Top Bottom