Neler Yeni

🔴 Sizde şimdi CS2'de VAC Ban'mı yediniz? Valve büyük hata yaptı!

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,993
İsim
Burak Karadağ
AZ ÖNCE VAC BAN YEDİĞİMİ ÖĞRENDİM HAYATIMDA HİLE KULLANMADIM ENVENTER DEĞERİM YAKLAŞIK 10 BİN DOLARA YAKIN NEDEN HİLE KULLANIP KENDİ AYAĞIMA SIKAYIM HERKES AYNI SORUNU YAŞIYOR UMARIM HATALI VAC BANLARI GİBİ 3 AY BOYUNCA BEKLETMEZLER , HİLE KULLANMADIĞIM HALDE BANLANDIM STEAM DESTEĞE YAZDIM VALVE DESTEĞE YAZDIM AVUKATLARIMA YAPTIĞIM ÖDEMELERİN DEKONTLARINI GÖNDERDIM MADDİ MANEVİ TAZMİNAT DAVASI AÇACAĞIM HAKSIZ BAN YÜZÜNDEN , NE YAPMAMIZ LAZIM Bİ YARDIMCI OLUN
Sen AMD ekran kartımı kullanıyorsun?

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,550
İsim
Oozdmrsm
Arkadaşlar 1 saat önceden itibaren YouTube'da bir sürü CS2 VAC Ban dalgası ile ilgili video yayınlandı anlık. Bir şeyler olmuş oyunda ve bir sürü oyuncu banlanmış haksız yere. 2 milyon dolar envantere sahip hesap dahi banlanmış! Herkes çok şaşkın şuan.
VİDEOLAR "CS2'Yİ SAKIN AÇMAYIN!"
"DO NOT OPEN CS2"

Alıntıyı görüntüle

Ulan iyi ki silmişim oyunu bi steame girip kontrol edeceğim ne var ne yok diye :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ulan iyi ki silmişim oyunu bi steame girip kontrol edeceğim ne var ne yok diye :D
1701796901824.png

maşallah baya konu açılmış tartışma bölümüne

Dersten çıktım ve kaç günden beri CS oynamıyordum. Bugün de heves edip birkaç el atayım dedim fakat bi baktım ban yemişim. Tüm emeklerim boşa gitti. Umarım bir an önce düzeltirler fakat düzeltseler bile bir daha asla oynamam.

ye.serdar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre Serdar
Sen AMD ekran kartımı kullanıyorsun?
NVİDİA RTX 4060 EKRAN KARTI VAR BUGUN OYUNA GİRDİM 2 3 MAÇ ATTIM BİR SIKINTI YOKTU SON MAÇIN SON RAUNDUNDA OYUN ATTI VAC HATASI VERDİ OYUNA GİRMEYE ÇALIŞTIM TAM HARİTA YÜKLENİRKEN OYUN ATTI YOUTUBEEDA BU HATA İLE İLGİLİ DÜZELTME VİDEOLARINI İZLEDİM OYUN DOSYALARINI KONTROL ETTİM TEKRAR GİRDİM 2 3 DENEMEDEN SONRA VAC BİLDİRİMİ GELDİ NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM 2 TANE DEPO VAR 1000 ER TANE MAVİ SKİN VAR 8 9 TANE BIÇAK VAR ELDİVENİM VAR BİR TON İİTEMİM VAR GERÇEKTEN ÇOK ÇARESİZ KALDIM

13omer13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Ömer Güleryüz
Ulan arkadaş aynı bizim ülkede rahat olamamamız gibi oldu şuan. Suçsuz yere yargılanıyorsun ve hileciler cirit atıyor :) envanter de 40K ediyor ayıptır söylemesi ve ban yiyip yemediğimi bile bilmiyorum bilgisayarı kaldırdım çünkü.
Sıkıntı yok ben oynamaya devam ediyorum :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,993
İsim
Burak Karadağ
NVİDİA RTX 4060 EKRAN KARTI VAR BUGUN OYUNA GİRDİM 2 3 MAÇ ATTIM BİR SIKINTI YOKTU SON MAÇIN SON RAUNDUNDA OYUN ATTI VAC HATASI VERDİ OYUNA GİRMEYE ÇALIŞTIM TAM HARİTA YÜKLENİRKEN OYUN ATTI YOUTUBEEDA BU HATA İLE İLGİLİ DÜZELTME VİDEOLARINI İZLEDİM OYUN DOSYALARINI KONTROL ETTİM TEKRAR GİRDİM 2 3 DENEMEDEN SONRA VAC BİLDİRİMİ GELDİ NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM 2 TANE DEPO VAR 1000 ER TANE MAVİ SKİN VAR 8 9 TANE BIÇAK VAR ELDİVENİM VAR BİR TON İİTEMİM VAR GERÇEKTEN ÇOK ÇARESİZ KALDIM
Böyle durumlarda öncelikle soğukkanlı ol zaten o envanteri yakacak kadar a*tal olup da hile kullanacak değilsin tabi ki de o VAC Ban'ı yiyen tek sen değilsin. 2 milyon dolarlık envantere sahip adamın hesabı bile ban yemiş. Valve bir yanlışlık yaptı ve şuan Steam Tartışmaları felaket arttı biraz bekle bakalım suyu akışına bırak düzelteceklerdir, mecburlar zaten. Sorun yok yani rahat ol.

emre_kck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Emre Küçük
Ekran kartı sürücüsü vesaire ile ilgili bir durum değil. Amd kullananlar da nvidia kullananlarda ban yemiş. Sürücüleri güncel olmayanlar da ban yemiş yani sürücü güncelleyip sonrasında ban yedim gibi bir durum da yok. Şu anlık tam olarak sebebi bilinmiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,993
İsim
Burak Karadağ
Ekran kartı sürücüsü vesaire ile ilgili bir durum değil. Amd kullananlar da nvidia kullananlarda ban yemiş. Sürücüleri güncel olmayanlar da ban yemiş yani sürücü güncelleyip sonrasında ban yedim gibi bir durum da yok. Şu anlık tam olarak sebebi bilinmiyor.
Bu bambaşka bir olay şuan

emre_kck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Emre Küçük
Böyle durumlarda öncelikle soğukkanlı ol zaten o envanteri yakacak kadar a*tal olup da hile kullanacak değilsin tabi ki de o VAC Ban'ı yiyen tek sen değilsin. 2 milyon dolarlık envantere sahip adamın hesabı bile ban yemiş. Valve bir yanlışlık yaptı ve şuan Steam Tartışmaları felaket arttı biraz bekle bakalım suyu akışına bırak düzelteceklerdir, mecburlar zaten. Sorun yok yani rahat ol.
O hile açıp açmama olayı envantere bakmıyor adam belki çok zengindir 10k dolar hiç umurunda bile olmadan hile açar yani çok yanlış bir düşünce. Hatta zamanında sizin gibi düşünenler olur ve bu adam hile değildir diyip overwatch izleyenleri kandırmak için pahalı skinlerle birlikte hile açıp kendini çakal sanan enailer vardı.

Aykut D.

80+ Gold
Benim envanter para etmez ama ban yiyip yemediğime baksammıki ?

Top Bottom