Neler Yeni

🔴 Sizde şimdi CS2'de VAC Ban'mı yediniz? Valve büyük hata yaptı!

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,986
İsim
Burak Karadağ
O hile açıp açmama olayı envantere bakmıyor adam belki çok zengindir 10k dolar hiç umurunda bile olmadan hile açar yani çok yanlış bir düşünce. Hatta zamanında sizin gibi düşünenler olur ve bu adam hile değildir diyip overwatch izleyenleri kandırmak için pahalı skinlerle birlikte hile açıp kendini çakal sanan enailer vardı.
Bu dediğin de doğru bizim gibileri yanıltırlar ama gene de enayilik.

Aykut D.

80+ Gold
vac ban yediğin zaten steam profilinde gözükür oyuna girmeye gerek yok
Ban yememişim vihuvv.
1701797829445.png

HjRO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ekrem Fil
Arkadaşlar 1 saat önceden itibaren YouTube'da bir sürü CS2 VAC Ban dalgası ile ilgili video yayınlandı anlık. Bir şeyler olmuş oyunda ve bir sürü oyuncu banlanmış haksız yere. 2 milyon dolar envantere sahip hesap dahi banlanmış! Herkes çok şaşkın şuan.
VİDEOLAR "CS2'Yİ SAKIN AÇMAYIN!"
"DO NOT OPEN CS2"

Alıntıyı görüntüle

korkudan oyunu açamadım olm oynayacaktım şimdi bf1 girecem mecbur :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

GABEN SENIN

banlanırsın sil

ye.serdar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre Serdar
BU HATANIN GERİ DÖNÜŞÜNÜ KAÇ GÜNDE YAPARLAR DAHA ÖNCEDE BENZER OLAY OLDUĞU SÖYLENİYOR KAÇ GÜNDE ÇÖZÜLMÜŞTÜ HAKSIZ BANLAR İÇİN 2 3 AY BEKLEME SÜRESİ OLABİLİR Mİ ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Hamza
BU HATANIN GERİ DÖNÜŞÜNÜ KAÇ GÜNDE YAPARLAR DAHA ÖNCEDE BENZER OLAY OLDUĞU SÖYLENİYOR KAÇ GÜNDE ÇÖZÜLMÜŞTÜ HAKSIZ BANLAR İÇİN 2 3 AY BEKLEME SÜRESİ OLABİLİR Mİ ?
Hocam onceki olay 2 ay civari surdu ama tabi kime gore 2 ay kime gore 2 gun belli olmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,986
İsim
Burak Karadağ
2-3 ay tabi ki de olmaz çünkü kim bilir kaç bin kişi ban yedi ve her saniye tepkiler yağıyor. Bunu tahminimce en fazla yılbaşına kadar çözerler. Ekstra oyuncu kaybını göze almazlar

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
AZ ÖNCE VAC BAN YEDİĞİMİ ÖĞRENDİM HAYATIMDA HİLE KULLANMADIM ENVENTER DEĞERİM YAKLAŞIK 10 BİN DOLARA YAKIN NEDEN HİLE KULLANIP KENDİ AYAĞIMA SIKAYIM HERKES AYNI SORUNU YAŞIYOR UMARIM HATALI VAC BANLARI GİBİ 3 AY BOYUNCA BEKLETMEZLER , HİLE KULLANMADIĞIM HALDE BANLANDIM STEAM DESTEĞE YAZDIM VALVE DESTEĞE YAZDIM AVUKATLARIMA YAPTIĞIM ÖDEMELERİN DEKONTLARINI GÖNDERDIM MADDİ MANEVİ TAZMİNAT DAVASI AÇACAĞIM HAKSIZ BAN YÜZÜNDEN , NE YAPMAMIZ LAZIM Bİ YARDIMCI OLUN
reis 500 lira harçlık atar mısın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,263
Üyeler
161,021
Son üye
Ferit608
Top Bottom