Neler Yeni

🔴 Sizde şimdi CS2'de VAC Ban'mı yediniz? Valve büyük hata yaptı!

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük
BU HATANIN GERİ DÖNÜŞÜNÜ KAÇ GÜNDE YAPARLAR DAHA ÖNCEDE BENZER OLAY OLDUĞU SÖYLENİYOR KAÇ GÜNDE ÇÖZÜLMÜŞTÜ HAKSIZ BANLAR İÇİN 2 3 AY BEKLEME SÜRESİ OLABİLİR Mİ ?
Steam desteğe de büyük harflerle yazdıysan seni bi 1 yıl bekletirler umarım. Biz mi hata yaptık da buraya büyük harflerle yazıyorsun 3tür gözüm kör oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu VAC dalgası ayağına çoğu hilecinin de masum ayağına yatıp haksız yere ban yedim diye ağladığını düşünüyorum. Yıllardır cs oynuyorum her maçta da rapor yiyorum karşı takımdan bi bana denk gelmedi şu yanlış yere ban yeme olayı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,142
İsim
Burak Karadağ
Bu VAC dalgası ayağına çoğu hilecinin de masum ayağına yatıp haksız yere ban yedim diye ağladığını düşünüyorum. Yıllardır cs oynuyorum her maçta da rapor yiyorum karşı takımdan bi bana denk gelmedi şu yanlış yere ban yeme olayı.
Hahahahaha bu iyi idi

ye.serdar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre Serdar
Steam desteğe de büyük harflerle yazdıysan seni bi 1 yıl bekletirler umarım. Biz mi hata yaptık da buraya büyük harflerle yazıyorsun 3tür gözüm kör oldu.

steam desteğede büyük harflerle yazdım , seninle diyalloğum dahi yok neden 1 yıl bekletirler diye dua ediyorsun ? sadece sorunuma çözüm bulmaya çalışıyorum ve benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlardan bilgi almaya çalışıyorum

Evet az önce bende ban yediğimi öğrendim. Overwatch tarafından banlanmışım ne hikmetse... Umarım bu ban dalgasında dalgayı bize kaldırmamışlardır da gerekeni yaparlar... 3000 saatlik emeğimin içine ettiler çünkü..

destek talebi oluşturdum inşallah paşalarımın keyfi ve kahyaları durumu fark ederde bir an önce kaldırırlar banı.. Manevi olarak belki de en değerli şeyim olan steam hesabımın köşesinde sanki suçluymuşum gibi kıpkırmızı bir yazı var.. Gerçekten bir şeyler yapıp yesem umrumda olmaz ancak koydu biraz..
üstad yabancı forumlarda herkes aynı konuları açmış bir çok kişi haksız yere banlanmış bunu anladık , hile kullanarak banlanan adamın banı kalkmasın beni ilgilendirmez , ben hiç hile kullanmadım enventerime sürekli ekleme yaptım şuan hesabımda vac ban var , bu ban senin tahminine göre kalkar mı eğer kalkarsa ne kadar sürer bi tahminin var mı

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük
steam desteğede büyük harflerle yazdım , seninle diyalloğum dahi yok neden 1 yıl bekletirler diye dua ediyorsun ? sadece sorunuma çözüm bulmaya çalışıyorum ve benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlardan bilgi almaya çalışıyorum
Büyük harflerle yazdığın için irite olduğumdan öyle yazmıştım da inanmıyorum masum yere ban yendiğine. Kqly style Activated.

oEnesQlf

80+ Silver
5 dolarlık envanter gitti önemli değil de niye herkes vac yedi bu gece kasa düşürecektim

ye.serdar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre Serdar
Büyük harflerle yazdığın için irite olduğumdan öyle yazmıştım da inanmıyorum masum yere ban yendiğine. Kqly style Activated.
reis kimseyi inandırmak zorunda değilim , kendim doğruyu biliyorum o bana yeterli , anlımda eşşşek yazmıyor 10 bin dolarlık enventerle hile açayım , yatırım amaçlı skin topladım çoğunu kasalardan çıkarttım , öğrenmek istediğim eğer gerçekten haksız yere banlandıysam bunu ne zaman çözümlerler

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük
reis kimseyi inandırmak zorunda değilim , kendim doğruyu biliyorum o bana yeterli , anlımda eşşşek yazmıyor 10 bin dolarlık enventerle hile açayım , yatırım amaçlı skin topladım çoğunu kasalardan çıkarttım , öğrenmek istediğim eğer gerçekten haksız yere banlandıysam bunu ne zaman çözümlerler
Haksız yere ban yenme durumunda kimse ne zaman açılacağını bilemez. Durum valve'ın ne kadar hızlı tepki vereceğine bağlı. Çok umursamadıklarını da göz önünde tutarsak uzun bir süre sonunda açılır haksız yere yendiyse.

Stayy

80+
yatırımı steamdeki bir oyunun envanterine yapmasaydın keşke bende şimdi envanterimdeki eşyaları satsam mı diye düşünüyorum illa ki bişiler olur bu cs benim bir önceki çarımı banladıydı onda skinlerim yandı bunda yanmasın

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
Emre Zengin
Arkadaşlar 1 saat önceden itibaren YouTube'da bir sürü CS2 VAC Ban dalgası ile ilgili video yayınlandı anlık. Bir şeyler olmuş oyunda ve bir sürü oyuncu banlanmış haksız yere. 2 milyon dolar envantere sahip hesap dahi banlanmış! Herkes çok şaşkın şuan.
VİDEOLAR "CS2'Yİ SAKIN AÇMAYIN!"
"DO NOT OPEN CS2"

Alıntıyı görüntüle

Her gün girdiğim CS 2'ye bugün bu saate kadar girmedim profile baktım sorun yok :D

oEnesQlf

80+ Silver
vac live'ı aktif ettiler mi ondan olmuş olabilir,dün rekabetçiden adamlar hile diyordu bana ama çok kötü oynuyorlardı.

ye.serdar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre Serdar
Haksız yere ban yenme durumunda kimse ne zaman açılacağını bilemez. Durum valve'ın ne kadar hızlı tepki vereceğine bağlı. Çok umursamadıklarını da göz önünde tutarsak uzun bir süre sonunda açılır haksız yere yendiyse.
cevabın için teşekkür ederim peki bugün haksız yere banlandığını iddia eden kişilerin sayısı normalden kat kat çok fazla adam 2 milyon dolarlık enventeriyle banlanmış bunun bir hata olduğunu anlayıp umarım bugün geri düzeltirler aksi taktirde ben 2 3 ay bekleyip banım kalkınca tekrar oyuna başlamam , şuan oyunun piyasasına olan bütün güvenim kayboldu cebimizdeki paradan olacam gibi hissettim , anlamadığım konu madem haksız yere binlerce user banladınız ve bunu 2 3 ay gibi uzun bir döneme yayıp o adamların oynadığı zamanı ve yatırdığı parayı 2 3 ay niye geriye atıyorsunuz benim hesabım 3 ay sonra açılacaksa ben açıldığında girip bir daha kasa açarmıyım ? birdaha skin alırmıyım ? hesap açıldığı saniye bütün skinlerimi satıp skinsiz oynucam , VALVE firmasına olan bütün güvencim gitti

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Metin Kandemir
İlgilendiği Kategoriler
Donanım-Elektrik,Elektronik-Tıbbi Cihaz Teknikeri- Kısacası elektronik olan her şey
kaç yıllık hesabım vac ban yedi şaka gibi dün akşam nvidia güncellemesini kurdum sonrasında oyuna girdim acaba bundan dolayı mı banladılar ?

Top Bottom