girme,ben sabah 5 te atmıştım,hatta envanteri satvac ban yiyenler bugün oyunda maç attımı? bende nvidia güncellemesi dün yaptımda 2 hesap var ban yememişim ben . oyuna girsem bişi olurmu la
sabah 4 de attım az önce ban yediğimi öğrendimvac ban yiyenler bugün oyunda maç attımı? bende nvidia güncellemesi dün yaptımda 2 hesap var ban yememişim ben . oyuna girsem bişi olurmu la
Büyük harf kullanımı hakaret anlamına geliyor bilginiz olsun.AZ ÖNCE VAC BAN YEDİĞİMİ ÖĞRENDİM HAYATIMDA HİLE KULLANMADIM ENVENTER DEĞERİM YAKLAŞIK 10 BİN DOLARA YAKIN NEDEN HİLE KULLANIP KENDİ AYAĞIMA SIKAYIM HERKES AYNI SORUNU YAŞIYOR UMARIM HATALI VAC BANLARI GİBİ 3 AY BOYUNCA BEKLETMEZLER , HİLE KULLANMADIĞIM HALDE BANLANDIM STEAM DESTEĞE YAZDIM VALVE DESTEĞE YAZDIM AVUKATLARIMA YAPTIĞIM ÖDEMELERİN DEKONTLARINI GÖNDERDIM MADDİ MANEVİ TAZMİNAT DAVASI AÇACAĞIM HAKSIZ BAN YÜZÜNDEN , NE YAPMAMIZ LAZIM Bİ YARDIMCI OLUN
az önce arkadaş uyardı bilmiyordum telaşla yazdım bilgi alabilmek içinBüyük harf kullanımı hakaret anlamına geliyor bilginiz olsun.
iyi resmi açıklama geldiyse envanter dursun satmayı düşünüyordumaz önce arkadaş uyardı bilmiyordum telaşla yazdım bilgi alabilmek için
Mesaj otomatik birleştirildi:
arkadaşlar açıklama geldi hatayı düzeltiyorlarmış müjde
Alıntıyı görüntüle
ufaktan vac banları kaldırmaya başladılar.
Hani lan vac ban kalkmiyodu he. valve calisani bile kaldiramiyodu bunlar var ya harbi zehir habazı kullanııcların banları açılmaya başlamış forumdan banı kalkan var mı
reis senin hesap açılmış herhaldeSteam Community :: S C H E M E R
🇾🇴🇺'🇷🇪 🇴🇳 🇲🇾 🇵🇷🇴🇫🇮🇱🇪 🇳🇴🇼 🇧🇪🇨🇦🇺🇸🇪 🇮 🇫🇺🇨🇰🇪🇩 🇾🇴🇺 🇼🇪🇱🇱.ːsteamthisː ːsteamboredː 🇽🇸🇨🇭🇪🇲🇪🇷 ːsteamthisːsteamcommunity.com
senin hesaba noldu reis?Arkadaşlar hesabı açılan kullanıcı var mı , ne zaman banlandığını ne zaman açıldığını yazarsa herkes kafasındaki soru işaretlerini giderir
Mesaj otomatik birleştirildi:
reis senin hesap açılmış herhalde