Neler Yeni

🔴 Sizde şimdi CS2'de VAC Ban'mı yediniz? Valve büyük hata yaptı!

The Semih

80+ Gold
AMD almak için bir sebep daha sadece nvidia tayfa ban yedi :D

Sadece NVIDIA yemedi haberleri takip etmiyorsun sanırım, 2 aydır AMD uğraştırıyor CS2 yi şimdide NVIDIA driveri hile olarak görüyormuş, CS2 anti cheat berbat çalışıyor.

1701836861152.png

1701836875178.png

1701836893712.png

1701836907460.png

1701837001700.png

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
Arkadaşlar 1 saat önceden itibaren YouTube'da bir sürü CS2 VAC Ban dalgası ile ilgili video yayınlandı anlık. Bir şeyler olmuş oyunda ve bir sürü oyuncu banlanmış haksız yere. 2 milyon dolar envantere sahip hesap dahi banlanmış! Herkes çok şaşkın şuan.
VİDEOLAR "CS2'Yİ SAKIN AÇMAYIN!"
"DO NOT OPEN CS2"

Alıntıyı görüntüle

Neden banladıkları belli mi?

denzer42

80+
Kanka yüksek sensitiv ve fare ivmesi için program kullananların geneli ban yemiş.Oyun inanılmaz hile dolu keşke hileciler ban yeseydi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2-3 ay tabi ki de olmaz çünkü kim bilir kaç bin kişi ban yedi ve her saniye tepkiler yağıyor. Bunu tahminimce en fazla yılbaşına kadar çözerler. Ekstra oyuncu kaybını göze almazlar
Bilgisayara oturamiyorum kaç gündür iyi ki girmemişim ben girseydim kesin ban yerdim

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,093
İsim
Mehmet Yılmaz
Nvidia ile alakası yok benim ekran kartıda güncel son sürümde ben niye yemedim demek ki bu ban yiyen arkadaşlar oyunda onları öne geçirecek haksız rekabete sebep olan uygulamalar kullanıp ban yiyorlarsa ağlamayacaklar hele oyunda aşırı makrocu var bunlarında banlanması lazım oyun buna izin veriyorsa bizde yapalım arada dağlar kadar fark var! Zaten bu tür kolaylık sağlayan uygulamaları kullananlar kendine FPS oyuncusuyum demesin!

Hile kullan, makro uygulamaları kullan sonra kendine FPS oyuncusuyum de! Oyunda o kadar çok anormal vuruşlar yapanlar var ki bendeki silah horon teperken aynı silah başkasında gram tepmiyor bu kendine e sporcuyum diyen tayfada kullanıyor makro gibi yardımcı uygulamalar geçen Valo turnuvasında hile kullanan birisi çıktı bu tür tiplere diyeceğim tek şey şu bırak FPS oyunlarını git Simcity, minecraft falan oyna. Banlananlar dürüst olsun söylesin hayatında hiç hile ve makro kullanıp kullanmadığını.

Kanka yüksek sensitiv ve fare ivmesi için program kullananların geneli ban yemiş.Oyun inanılmaz hile dolu keşke hileciler ban yeseydi.
O zaman banlar yerinde olmuş o uygulama neymiş bizde kullanalım ban sebebi değilse demek ki Valve o programı uygun görmüyor

Son düzenleme:

denzer42

80+
Kimler ban yemiş sana diyeyim;
  • Makro kullananlar
  • Silah sekmesin diye fare uygulaması kullananlar
  • Maus fare ivmesi uygulaması kullananlar
  • Hile açanlar
  • Aşırı yüksek dpi ile oyun oynayanlar
Ben ban yemedim benim gibi temiz oynayan kimse ban yemedi yiyenler bir kendini bence sorgulasin.

Bünyamina

80+ Platinum
  • Makro kullananlar
  • mouse fare ivmesi uygulaması kullananlar
  • Hile açanlar
Ben ban yemedim benim gibi temiz oynayan kimse ban yemedi yiyenler bir kendini bence sorgulasin.
Güncellemeden sonra olduğunu cs2 açıkladı. Konu içeriğini okumadan suçlamışsın.

Son düzenleme:

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,093
İsim
Mehmet Yılmaz
  • Makro kullananlar
  • mouse fare ivmesi uygulaması kullananlar
  • Hile açanlar
Yazdıklarına harfiyen katılıyorum demek ki Valve gerçekten temizlik yapsa oyunda oyuncu kalmayacak dürüst oynayan oyuncu sayısı çok az bir de oyunda hileci olan adam her halinden kendini belli ediyor bazen karşı takım hileci veya yazdığın yardımcı progamları kullanan 3-4 kişi birden geliyor 0 skorla ezici bir şekilde kaybediyoruz yok Seçkin de hile olmuyormuş, bilmem kaç saat oynadım bir tane hileci denk gelmedi cartmuş curtmuş bunlara he deyip geçeceksin!

Güncellemeden sonra olduğunu cs2 söylüyor sen ne yazmışsın kendince ?
En temiz sensin bunu mu kanıtlayacaksın ?
Sorun varsa bizde ban yeriz biz niye yemedik Valve cik onu da açıklasın

Bunları buraya bırakıyorum başka söze gerek yok.
Ekran görüntüsü 2023-12-06 161438.png
Ekran görüntüsü 2023-12-06 161458.png

Son düzenleme:

Bünyamina

80+ Platinum
Yazdıklarına harfiyen katılıyorum demek ki Valve gerçekten temizlik yapsa oyunda oyuncu kalmayacak dürüst oynayan oyuncu sayısı çok az bir de oyunda hileci olan adam her halinden kendini belli ediyor bazen karşı takım hileci veya yazdığın yardımcı progamları kullanan 3-4 kişi birden geliyor 0 skorla ezici bir şekilde kaybediyoruz yok Seçkin de hile olmuyormuş, bilmem kaç saat oynadım bir tane hileci denk gelmedi cartmuş curtmuş bunlara he deyip geçeceksin!

Sorun varsa bizde ban yeriz biz niye yemedik Valve cik onu da açıklasın

Bunları buraya bırakıyorum başka söze gerek yok.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Neye inanmak istiyorsan inanabilirsin.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,093
İsim
Mehmet Yılmaz
Razer Synapse de makro yaptım yemin ediyorum hileden farkı yok uzaktaki adamı o kadar çok rahat vuruyorum ki kafadan vuruşlarım aşırı yükseldi normalde hiç merak edipte bu makro işlerine girmemiştim normal girer oynardım ama baktım bende horon tepen AK47 adam da zerre tepmiyor madem Valve bunu hile olarak görmüyor bundan sonra bende kullanacağım.
Bundan sonra böyle

Son düzenleme:

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
Murat Cemal
Evet az önce bende ban yediğimi öğrendim. Overwatch tarafından banlanmışım ne hikmetse... Umarım bu ban dalgasında dalgayı bize kaldırmamışlardır da gerekeni yaparlar... 3000 saatlik emeğimin içine ettiler çünkü..

destek talebi oluşturdum inşallah paşalarımın keyfi ve kahyaları durumu fark ederde bir an önce kaldırırlar banı.. Manevi olarak belki de en değerli şeyim olan steam hesabımın köşesinde sanki suçluymuşum gibi kıpkırmızı bir yazı var.. Gerçekten bir şeyler yapıp yesem umrumda olmaz ancak koydu biraz..
hocam aynı durumdayım 46 gün oldu sinir krizi geçiriyorum yeni yeni küfürler icat ediyorum her gün, sizinki çözüldü mü?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,587
İsim
Emre
Discord
necromancerr

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
Murat Cemal
Ben saldım csyi cs2 oynanmaz
hocam kaç keredir hile ile karşılaştım, ama çok koyuyo benim banlanmam. lütfen sizinkisi çözüldü mü? çözüldüyse kaç günde düzeldi? oynayacağımdan değil gta rp yapacağım orada sırıtıyor vac ibaresi lanet olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,327
Üyeler
164,820
Son üye
Notsira
Top Bottom