Sızdırılan vatandaş verileri

Bilmem kaç yıldır Discord'da bulunuyorum. Açık adresimi bile paylaştım ne gelen var ne giden, Ad ve Soy Addan bulacak adam daha Anasının karnından doğmadı. Aynı adı ve soy adı paylaşan on binlerce kişi var :D
Ama işin içine IP, Mac adresi girerse o zaman bulması imkansız değil. Ad soyad'da da bulabilir de dediğiniz kadar hızlı olmaz.
mernis ssistemi zaten ad soyad il ilçe olarak işliyor ahmet buğra diye 1 milyonn kişi var ama ahmet buğra muğla milas diye aratırsan bulunuyo discorda gird ad soyad sehrini ver bakayım tüm sosyal medya ayağa kalktı siz diyosunuzki yok öyle bişey :D

mernis ssistemi zaten ad soyad il ilçe olarak işliyor ahmet buğra diye 1 milyonn kişi var ama ahmet buğra muğla milas diye aratırsan bulunuyo discorda gird ad soyad sehrini ver bakayım tüm sosyal medya ayağa kalktı siz diyosunuzki yok öyle bişey :D
"Yok öyle şey" demedim ben, sizin dediğiniz direkt ad soyad. İşin içine şehir, mahalle falan katınca iş değişir.

Arkadaşlar veri sızıntısı sürekli olan bir şey merak etmeyin sgk sürekli veri sızdırıyor

o olay yalan zaten ama isterlerse senin kimlikteki vesikalık fotonu bulurlar :) diyorum ya disxordda takılın 2 saniye diye adını soyadını ver 7 sülaleni bulsunlar senin :D (bide öyle bi ortamki çalıntı kart bile paylaşıyolar bunu yapanlarda çoluk çocuk)
Evet hocam biliyorum öyle disxord sunucularını. Şahsen ben de kimlik işine kurban gitmiştim :D. Dava edecem dediğimde aşağılamıştı hakaretler etmişti, harbiden dava etsem babasına ağlayacak adliyede :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,231
Üyeler
188,904
Son üye
Mert Yiğit 06
Geri