Neler Yeni

Sızdırılan vatandaş verileri

Rakunabii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
durden
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Arkadaşlar bu konu hakkında ne düşünüyosunuz şahsen artık Abd bile siber konuda güvenlik anlamında zorlanıyor ama bu başımıza gelen utanç verici bir şey
size bi kaç bilgi vereyim konuya hakim olmayanlar için

Not : discordda 3 saat takılırsanız bu verilere sizde erişirsiniz,son olaylardan sonra bu sitelerin sahipleri referans sistemi getirdi ama nafile
bu sorgu sitelerine aylık 200 tl civarı ile üye olunuyor bu işi yapanlar ise para için yapıyor ortalama 3 bin üyede aylık 600 bin tl yapıyor (discordda rastgele sevgili yapma sunucusunda takılırsanız ekran görüntüsü açıp gösterirler size üye olanlar ise 15 yaş civarı)
bu işi yapmak ise çok kolay tek bilmeniz gereken javascript php gibi diller asıl mesele polise yakalanmamak (bu işi yapanlardan "HİCHECK" adlı sitenin sahibi polis tarafından yakalandı
Mesaj otomatik birleştirildi:

para o kadar büyükki G*tü olan bu işe giriyor

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,519
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,602
İsim
Anon
Sitelerden kastın, sızıntıların paylaşıldığı malum adı çıkmış forum değil mi ? Uyarı yerim diye isim vermiyorum.
Sitelerden kastı panel oluyor api sistemi ile çalışıyor sorgu yapıyorsun panele de kullanıcı adi şifre ile giriş yapıyorsun

Bura.K

80+ Silver
1649800226942.png

Sahte mi değil mi anlayamadım :D

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
artık ülkeler siber güvenliğe aşırı önem veriyor bizim millet yıllar önce sanayi devrimine 100 yıl geriden geldi şimdi de aynıyız devir teknoloji devri biz yine en arkadan geliyoruz

Alıntıyı görüntüle

Sahte mi değil mi anlayamadım :D
sızdırılma olayı gerçek ama devlet görevlileri çoktan kendilerini sağlama almıştır halk kimin umurunda ki tek bir haber kanalı bile haber yapmıyor olayı böyle bir şey başka ülkede olsa kim bilir neler olurdu

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,519
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Sitelerden kastı panel oluyor api sistemi ile çalışıyor sorgu yapıyorsun panele de kullanıcı adi şifre ile giriş yapıyorsun
Ha anladım, peki bu paneller site tarzı mı oluyor ? Eğer öyle ise tor uzantılı sitelerden mi bahsediyoruz yoksa normal uzantıları mı oluyor ?

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,602
İsim
Anon
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,992
İsim
Cdd Baran
İlgilendiği Kategoriler
Politik a Politik
Ha anladım, peki bu paneller site tarzı mı oluyor ? Eğer öyle ise tor uzantılı sitelerden mi bahsediyoruz yoksa normal uzantıları mı oluyor ?
normal uzantılı roblox oyunu gibi kapalı bir şekilde oluyor.

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,602
İsim
Anon
artık ülkeler siber güvenliğe aşırı önem veriyor bizim millet yıllar önce sanayi devrimine 100 yıl geriden geldi şimdi de aynıyız devir teknoloji devri biz yine en arkadan geliyoruz
En arkadan gelmiyoruz hocam çoğu ülkede böyle hack saldırıları çok arttı siber güvenlik konusunda yeni bir adım atılması lazım

Maykıl

80+ Silver
Mernis bu 2015 beles yayinlandi bile 27 yas ustu kisilerin butun bilgikeri cikiyor

Genelde benim gibi 14-15 yasindaki veletler para biriktirip telegramdan panel satin aliyor sonrada 30 tl ye 1 kisinin bilgilerini dokuyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,112
Üyeler
160,948
Son üye
Borann1905
Top Bottom