SadeceBirisi.
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 9,013
o pskolojik sorunları olanlamı onla arkadaştıksen mi? ayrıldın
o pskolojik sorunları olanlamı onla arkadaştıksen mi? ayrıldın
hee bende sevgilisiniz sandımo pskolojik sorunları olanlamı onla arkadaştık
ALLAH korusun hocamhee bende sevgilisiniz sandım
Hocam ben müslümanım ama cin çıkarmaya inanmayın derim yae inanıyorum zaten
sırtlar camdan atarım kanka sence öyle bir şey olabilir miben anından bu işin uzmanlarına başvururum siz ne yapardınız?
tavsiye için teşekkürler yoldaş kanepede uzanıp bu konu üzerinde iyice durmam lazımHocam ben müslümanım ama böyle cin çıkarmaya falan inanmayın derim ya![]()
bazen inanman için öyle şeyler yaşıyorsun kiHocam ben müslümanım ama böyle cin çıkarmaya falan inanmayın derim ya![]()
evet oluyor öylebazen inanman için öyle şeyler yaşıyorsun ki
herhangi bir mezhepe tabi misiniz?evet oluyor öyleama hiç inanmadım öyle şeylere birde özellikle o youtube daki cin çıkarma videolarını izledikten sonra
![]()
bir anınızı anlatırmısınız mesela yolun ortasında elinde bir şeyle yürüyen bir varlık gördünüz mü yada köpeklerin kedi sesi çıkarması ve yahut devamını siz getirinevet oluyor öyleama hiç inanmadım öyle şeylere
direk müslümanım işteherhangi bir mezhepe tabi misiniz?
Allaha şükür öyle bir şey yaşamadımbir anınızı anlatırmısınız mesela yolun ortasında elinde bir şeyle yürüyen bir varlık gördünüz mü yada köpeklerin kedi sesi çıkarması ve yahut devamını siz getirin
Kurancı müslümansınız sanırım? sünni falan değilsiniz sanırımdirek müslümanım işte