SadeceBirisi.
80+ Platinum
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 8,320
- İsim
- uwu
Hocam peki bir cin bir insana yardımcı olabilir mi ? Eski ve güvendiğim arkadaşım böyle şeyler yapıyordu Beyza mi ne yazar var onun kitaplarını okur semboller fln cizerdi ve içinden bir şey söylerdi sanırım dudak hareketlerinden tahmin ediyorum çünkü bana normal gelmedi üstünden baya geçmiş biri neden biri beni severken birden bire rüyalarıma girmeye başlamış olabilir ki Ocak/Şubat aylarında ömrümde hiç olmadığı gibi sabahlamaya başladım ve uyuyunca biri yanımda gibi hissediyordum kedide besliyordum ama kedim geceleri benim yatağıma dik dik bakıyordu ve ben çok urkuyordum bir ara çıldırdı bildiğin taşıma çantası vardı gece ona koyuyordum etrafı dagitmasin diye tamda karşımda duruyordu. Baya bı cirpindi içinde o gün işte benim yatağıma çok kötü bakiyordu ve belli bir süre sonra ulkece yaşadığımız deprem oldu ve ben yine yatağımda yakalandım kafa bnim allak bullak oldu yatağın ayagida nasıl oldu bilmiyorum kırılmışya hocam in cin peri için kafanızı yormayın ya. Kitapta büyülerin var olduğundan bahsediliyor ama şeytanın şerrinden allaha sığınırım diyip geçin takılmayın çok. Yok cinci hoca yok seans yok belirli ücret, ilmin bilimin bittiği yerde hep hacı hoca devreye girmeye çalışıyor ama çözemedim...