Yardım Yerimde olsanız ne yapardınız ?

Şimdi kısa bir araştırma yaptım. Dediğin gibi LCD daha estetik ve güzel duruyor. LCD olanını alacam. Fakat bir sıkıntı var. Redditte bir sürü olumsuz konu gördüm. Bu LCD olanının ekranında titreme olmuş kullananların birçoğunda. Kısacası üründe kronik sorun var gibi. Şimdi bu konuları görünce nasıl alayim ben. Aslında lianli alasım var ama bu konuları görünce korkuyor insan. Asus rog da dediğin gibi çok pahalı. Ne bk yiyim ben allah aşkına kaldım gene arada.
her modelinde olmaya bilir belki belli modelindedir bu attıklarımda mı sorun varmış

her modelinde olmaya bilir belki belli modelindedir bu attıklarımda mı sorun varmış
Galahad II LCD olanında ekran titremesi olmuş birçok kişide. Redditte bolca konu var. Senin attığını araştırmadım daha. En çok tercih edilen benim attığımdı. Onda da sorun yaşayanlar olmuş. Kısacası piyango. Belki alacam ve sorun yaşamıcam. Fiyatı 12 bin lira. Bilmiyorum valla ne yapsam.

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm
Evet bütün fanlar uyumlu olmuş olacak hocam aslında haklısınız. Ayrıca maliyet olarak da karlı durumda olacam. Çünkü fanları değiştirmek 5 bin lira. Sıvı soğutucuyu değiştirirsem 15 bin lira. Yani 10 bin lira cebimde kalmış olacak.
Hocam bana çok aşırı mantıksız geldi fan değiştirmek, 5 bin liraya yeni fan seti alıp eski sıvı soğutucuya takacağına yerine yine arctic freezer in iii modelini (o alacağiın fanlardan sadece 1500 fazla verip) 6500 e 0 soğutucu alıp, ömrü uzamış, garantisi yenilenmiş bir ürünle devam edersin.

Ki arctic freezerin bu modeli çok şık, pompası da çok güzel ve piyasanın en iyi performans veren AIO larından. Eskisini de 2. elden satarsınız kafa rahat şık görünümle yola devam edilir :)

Bir kaç kurulu sistem içinde nasıl duruyor pompa youtube dan falan bakın bence en güzel duran sıvı soğutuculardan direk.

Hocam bana çok aşırı mantıksız geldi fan değiştirmek, 5 bin liraya yeni fan seti alıp eski sıvı soğutucuya takacağına yerine yine arctic freezer in iii modelini (o alacağiın fanlardan sadece 1500 fazla verip) 6500 e 0 soğutucu alıp, ömrü uzamış, garantisi yenilenmiş bir ürünle devam edersin.

Ki arctic freezerin bu modeli çok şık, pompası da çok güzel ve piyasanın en iyi performans veren AIO larından. Eskisini de 2. elden satarsınız kafa rahat şık görünümle yola devam edilir :)

Bir kaç kurulu sistem içinde nasıl duruyor pompa youtube dan falan bakın bence en güzel duran sıvı soğutuculardan direk.
Helal olsun valla çok doğru söylediniz. Cüzi miktar fazla ödeyerek sıfır garantili ve ömrü sıfırlanmış bir sıvı soğutucu almak daha mantıklı. Fanları değiştirmekten tamamen vazgeçtim şuan zaten. Sadece şey kafama takıldı. Bu dediğiniz şekilde yaptığımda kasa fanları farklı olacak , sıvı soğutucu fanları farklı olacak. Yani koordineli çalışma durumu olmayacak estetik görüntü açısından. Sizce problem olur mu ? Yani estetik bağlamında soruyorum.

Helal olsun valla çok doğru söylediniz. Cüzi miktar fazla ödeyerek sıfır garantili ve ömrü sıfırlanmış bir sıvı soğutucu almak daha mantıklı. Fanları değiştirmekten tamamen vazgeçtim şuan zaten. Sadece şey kafama takıldı. Bu dediğiniz şekilde yaptığımda kasa fanları farklı olacak , sıvı soğutucu fanları farklı olacak. Yani koordineli çalışma durumu olmayacak estetik görüntü açısından. Sizce problem olur mu ? Yani estetik bağlamında soruyorum.
ARGB li hocam arctic freezer 3, yani RGB si ayarlanabilir, renk uyumunu direk birebir sağlar diğer fanlarla, tek görsel uyumsuzluk diğer fanlarda mirror varsa falan olur onun harici diğer fanlarınız standart ARGB fan ise görsel bi fark da olmaz, ki zaten radyatör kasanın üstüne monte olucak pek göze de batmaz masa üstündeki kasada bile

• Muhteşem
Görüntünün en temiz olduğu çeşit tüm fanların aynı olduğu çeşittir. Elindeki soğutucuda çok kaliteli bir soğutucu zaten o yüzden kasa fanlarının aynısından al tak mis gibi kullan

• Beğen
Yani pompasının rengi de fanlarla beraber değişiyor, en abes renk seçimlerine bile uyum sağlıyor. Görsele aşırı önem veren biri olarak çok rahat söylüyorum bunu, arctic freezer 3 sıvı soğutucuların phantom spiritidir. Arctic freezer 6500 liralık fiyatla asusun 13 binlik sıvı soğutucusundan daha iyi ve stabil bir performans veriyor. Şaşmam kesinlikle

Ekler

• 482631.e3272b0dc3571a487c3fa22056739538.1600.webp
    482631.e3272b0dc3571a487c3fa22056739538.1600.webp
    96.6 KB · Hit: 13
  • 491148.afbf49407e0827c7dd86f72a2edae28b.1600.webp
    491148.afbf49407e0827c7dd86f72a2edae28b.1600.webp
    207.3 KB · Hit: 12
  • 501371.72aaf0901db09d7944331e3a9f0120ff.1600.webp
    501371.72aaf0901db09d7944331e3a9f0120ff.1600.webp
    81 KB · Hit: 14
  • Muhteşem
Yani pompasının rengi de fanlarla beraber değişiyor, en abes renk seçimlerine bile uyum sağlıyor. Görsele aşırı önem veren biri olarak çok rahat söylüyorum bunu, arctic freezer 3 sıvı soğutucuların phantom spiritidir. Arctic freezer 6500 liralık fiyatla asusun 13 binlik sıvı soğutucusundan daha iyi ve stabil bir performans veriyor. Şaşmam kesinlikle
İştahlandırdın beni hocam bu kasa neymiş böyle :D Çok teşekkür ederim her şey için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,009
Üyeler
183,201
Son üye
wolfkan
Geri